Ha valóban genetikailag kódolt a homoszexualitás, akkor hogy tudott fennmaradni az evolúció során? Ráadásul több fajban is?
Ja... vagy ott vannak a neves színészek, média hangadók... egyre több lesz, aki bevallottan...
Nem tudom, hogy az ilyen neves médiatársadalomban csináltak-e felmérést arról, hogy..., és az egybevágó-e a "normál" társadalmi eloszlással, de nem vennék rá mérget, hogy az arány ugyanaz lenne. Nem tudok már arra az esélyre nem gondolni, hogy ezek a "merész" beismerések egy része esetleg inkább divathóbortból születik (ill. már katalizálja az amúgy nem annyira domináns hajlamot), kb. mint a római társadalomban is ez kialakult ciklikusan...
"Megint Vidiripitől, aki ugye vallásos: "Van nem is egy olyan ismerősöm aki homoszexuális nekem ez soha nem jelentett problémát én őket is embernek tekintem."
Jesszusom, aki ezt kimondja, az hazudik.
Az "őket is embernek tekintem" elhangzása is azt jelenti, hogy nem, illetve csak a propagandáért mondja, normális gondolkodású emberben ez fel sem merülhet kérdésként, nem még hogy nyomatékosan ki is mondja.
Én még olyan elborult homofóbról nem hallottam ,aki ne tartaná őket emberi lénynek. Max utálja őket, nem tolerálja, akár kiisrtaná, de hogy nem emberek.... Mi ez a szöveg? Teljesen beteg.
Rosszul fogalmazott szegény, és szerintem egyszerűen füllentett a több ismerőst tekintve, hogy minél jobban kiemelje, alapvetően nincs velük semmi baja.
Szvsz. ez nem az ő hibája, hanem a mai elvárásoknak akar görcsösen megfelelni. Ám semmiképpen nem gondolnám, hogy csalna az érzelmeit tekintve. Már az is magért beszélő, hogy elfogadja, ilyennek kéne lennie, még ha nem is ilyen... de kizárt dolognak tartom, hogy valamiféle radikális homofób lenne...
Jah... meg lehet, hogy olyasmire válaszolt, hogy ti elvakult keresztények nem tartjátok embernek a...
Szóval nem ismerjük a szövegkörnyezetet se, és most nem találom, hol mondta... az én hibám. Kellett volna linkelni. :(
Hogy az ördögben van ez? Egy csomót irkafirkálok a GYK-ba, egy halom 0 százalék itt is a megjegyzéseimre, és még mindig 84% vagyok... 83%-nál lépek...
Valami GYK-s bennfentes direkt ördögi vigyorral az ajkán 84%-on tart életben??? :D
Követelem, hogy itt Magyarországon és így a GYK-n is érvényesíthessem a passzív eutanáziához való jogomat!!! Kapcsoljanak le a gépről...
Elnyomnak! A jogaimat akarom! :D - a melegházasság jogát követelőkkel együtt.
brühühühü...
Nagyon sokat írtál idáig, ezt nehéz megmozgatni.
De aztán felfelé még sokkal nehezebb... valaki írta, hogy itt előbb-utóbb mindenki, aki nem extrém jellem, beáll stabil 50%-ra.
85% ???? :D
Mennyi????????
Ez már tényleg vicces! Nem kaptam sehol se pontokat pluszban, itt meg csak súlyosan lenyomás volt...
Most már tényleg nem tudok mást mondani, mint hogy valaki a mátrix mélyéről irányit sátáni vigyorral az... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!