Hogyan alakulhatott ki az élettelenből (szaporodásra képes! ) élő? Tud erre valaki tudományos modellt mutatni?
"Egyébként miért ne várhatnám el azt, hogy ha valaki tudományosan állít valamit, akkor azt be is bizonyítsa tudományosan?"
Ezt annak mondjad, aki ELŐSZÖR kijelentette azt a bizonyos dolgot. A kutatónak, aki megfogalmazta az elméletet. Mi itt "csak" laikus érdeklődők vagyunk maximum (kinek szakterülete, kinek nem).
A kutatók pedig ha kijelentenek valamit, akkor azt megfelelően alá is támasztják, különben csak körberöhögik a kollégák. Keress szakcikkeket, ne hisztizzél itt.
"Azért figyelitek, hogy lazán átugorja azokat a válaszokat amire képtelen épkézláb reagálást adni?"
Ne haragudj, de nincs időm minden hozzászólásra reagálni, főleg azokra nem, amik nem a kérdésemre válaszok.
És ne tereljétek el témáról a kérdést, inkább próbáljatok rá választ adni! Ja, hogy ez nem a szakterületetek? Akkor miért csináltok úgy, mintha értenétek hozzá?!
"Ezt annak mondjad, aki ELŐSZÖR kijelentette azt a bizonyos dolgot. A kutatónak, aki megfogalmazta az elméletet. Mi itt "csak" laikus érdeklődők vagyunk maximum (kinek szakterülete, kinek nem). "
Darwint sajnos nem tudom már megkérdezni, de a híveit igen. Mert nem laikus érdeklődők, hanem laikus hívők vagytok. Ha zavar titeket az, hogy támadja valaki a hiteteket, védjétek meg azzal, hogy mutattok egy működőképes szimulációt az élet keletkezésére!
"A Valódi tudományos produktumokat nem adják ingyen, egy-egy cikk évek kemény munkája, nem képzeled, hogy ingyen le lehet tölteni?! Ha ennyire érdekel a téma akkor igenis vedd meg a cikket, ha nem akkor meg ne hisztizzél."
Nem nekem kell megvédenem az evolúció hitet, hanem nektek.
Hogy legyen egy kis tétje a kérdésemnek:
FELAJÁNLOK EGY JELKÉPES ÖSSZEGET, 10.000 FT-OT ANNAK, AKI MUTAT NEKEM EGY ALGORITMIZÁLHATÓ MŰKÖDŐKÉPES LOGIKAI MODELLT A SZAPORODÁS KÉPESSÉGÉNEK A KELETKEZÉSÉRE!!!
Magyar vagy angol nyelven várom privátban a legfeljebb 8 oldalas (A4-es oldal, 10-es betűmérettel) algoritmus leírásokat!
Egyébként van egy 250.000 USD-s kiírás is annak, aki be tudja bizonyítani a darwini evolúciót. Ha jól tudom, még nem vitte el senki...
Pedig, ha tényleg bizonyított lenne az darwinizmus, egy ilyen összegért már pert lehetne indítani és a bíróság előtt jogilag lehetne bizonyítani azt!
Na na na. A Darwini tanok meg az evolúció mára már eltávolodtak egymástól. Darwin sok mindenben tévedett, és sok dologban igaza volt, de nem ő találta ki az evolúciót. Először is nem kellett kitalálni mert van, más részről meg ő csak észrevett egy-két összefüggést. És aki hisz az evolúcióban, mint mondjuk én, nem feltétlenül hiszi el Darwin minden szavát.
És tőlem ne várd, hogy bebizonyítsam mert tudod hogy megy egy tudományos bizonyítás? Hogy megpróbálják az emberek megcáfolni de nem megy. Tudod mint a háromszögek: mutass olyan derékszögű háromszöget aminek a befogóinak négyzetének összege NEM egyezik meg az átfogó négyzetének összegével. És ha ilyen háromszög nincs, akkor VALÓSZÍNŰLEG igaz Pytagoras tétele. (mellesleg ez a tétel csak sík felületen működik, gömb felszínen nem) Tehát TE bizonyítsd be, hogy a reprodukció képessége NEM alakulhatott ki spontán, végtelen számú véletlenek során és akkor bukott az evolúció, ha nem tudsz ilyet mutatni, akkor valószínűleg az evolúció létezik.
"Darwint sajnos nem tudom már megkérdezni, de a híveit igen."
Annak idején valószínűleg Darwin is megindokolta, hogy miért gondolja úgy a dolgokat. Azok az indoklások ma is léteznek valahol leírva.
Tényleg felesleges itt erről szövegelni. Ha ez a téma valóban érdekelne, és nem csak provokálni meg pattogni járnál ide, akkor a szakirodalmat bújnád a neten vagy könyvtárban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!