Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hogyan alakulhatott ki az...

Hogyan alakulhatott ki az élettelenből (szaporodásra képes! ) élő? Tud erre valaki tudományos modellt mutatni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 11:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 anonim ***** válasza:
Gondolom te fizikaórán sem hitted el a tanárnak hogy a víz száz fokon forr, és nem is voltál hajlandó kipróbálni...
2011. jan. 5. 12:23
 12/118 anonim ***** válasza:

Tessék, olvasgass:

[link]

2011. jan. 5. 12:23
 13/118 A kérdező kommentje:

Ezt olvastam el :

[link]

(Az önmagát szervező anyag részt.)

Kicsit túl sok benne a "talán", "feltehetőleg", "valahogyan", stb. Ezt hogyan nevezheti valaki tudományos elméletnek???

Én egy elméleti logikai(!) modellt várok, hogy a szaporodás hogyan jöhetett létre.

2011. jan. 5. 12:31
 14/118 A kérdező kommentje:
Pl Egy számítógépes primitív program, ami fokozatosan fejlődik, majd egy idő után vírus lesz belőle, ami képes megfertőzni más gépeket. Mert kb ezzel egyenértékű dologról, ha nem bonyolultabbról van szó.
2011. jan. 5. 12:39
 15/118 A kérdező kommentje:
És ez még csak a szaporodás.
2011. jan. 5. 12:44
 16/118 A kérdező kommentje:
Vajon miért nem csináltak még ilyet az evolucionista tudósok? Pedig bizonyítani tudnák vele az elméletüket! Vagy esetleg lehetetlen? Szerintem igen, kb annyira, mint az, hogy az élettelenből élő jön létre. És nem Istenről beszélek, hanem matematikai logikáról és valószínűségszámításról! De cáfoljátok meg tudományosan.
2011. jan. 5. 12:50
 17/118 anonim ***** válasza:
48%

A wikipediát, de főleg a magyar wikipediát nem nevezném tudományosan hitelesnek. Bárki beleszerkeszthet aki regisztrál, komolyabb ismeretek nélkül. Tessék lektorált lapokban kutatni.

"Egy számítógépes primitív program, ami fokozatosan fejlődik, majd egy idő után vírus lesz belőle, ami képes megfertőzni más gépeket. Mert kb ezzel egyenértékű dologról, ha nem bonyolultabbról van szó."

Kérésed parancs:

[link]

Na menj, és imádd tovább a hézagok istenét.

2011. jan. 5. 13:00
 18/118 anonim ***** válasza:
100%

Követelőzni azért nem kell. Néhányan elmondták a véleményüket, mutattak neked írásokat, amiket hitelesnek tartottak. Ha te ezzel nem vagy elégedett, akkor nézz utána te magad a témának.

Én sajnos nem vagyok elég tájékozott, de mostanában kicsit bele kellett merülnöm a biokémiába. Olyan precízen megtervezettnek tűnik az összes folyamat, amelyek ráadásul egymással is tökéletes összhangban működnek. Engem ez teljesen lenyűgözött. Csak az egycsapásra megteremtésben nem tudok hinni és a teljes véletlenszerűségben. A kettő között minden elmélet érdekes lehet.

2011. jan. 5. 13:12
 19/118 anonim ***** válasza:
A Wikipedia mióta tudományos? Oda bárki bármit felírhat, mehetek és csinálhatok egy cikket mondjuk a kutyákról, amibe leírom hogy tudnak beszélni és akkor ott lesz ez a baromság fenn a wikipedián (amíg valaki nem jelzi, hogy idiótaság, amit írtam), de attól még nem igaz. Ha valóban választ akarsz a kérdésedre, amit nem hiszek akkor referált tudományos folyóiratokból tájékozódj ne a google első 3 találatából.
2011. jan. 5. 13:19
 20/118 anonim ***** válasza:

"Na menj, és imádd tovább a hézagok istenét."

Darwin tudományos elmélete az élet sok területén, elsősorban az informatikában jól használható. És működik is, számítógépen, előre megtervezett programokkal, mesterséges élet-szimulációkban, mesterséges tanuláshoz, például. Bár a személyes véleményem az, hogy teljes mértékben soha nem lesz érdemes használni, inkább korrekciókra jó ez, meg persze lehet érdekes, látványos dolgokat lehet csinálni, pl: http://www.youtube.com/watch?v=oCXzcPNsqGA

DE!

Ennek nem tudom mi köze van Istenhez, nevetséges a stílusod...

2011. jan. 5. 13:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!