Stephen Hawking szerint miért nem létezik Isten, se valamiféle túlvilág ami a Bibliához semmiköze?
Az üvegről egyértelmű, hogy valaki készítette.
Ha viszont egy folyót találunk a szigeten, arról pedig az az egyértelmű, hogy senki sem készítette, kialakult.
Azt nem értem, hogy egy 100% vallásos szemléletű kérdező mit keres a tudományban?
Ennyire eltévedt?
"szóval egy vallásos ember nem kérdezhet a tudományban?"
De.
Csak te nem kérdezel, hanem megalapozott érvek, bizonyítékok nélkül kételkedsz, vonsz kétségbe dolgokat.
"Egy vallásos embernek tilos érdekelnie a tudományt?"
Ez is egy hamis állítás-kérdés.
Nem, nem tilos, sőt, pontosan az lenne a jó, ha így lenne. De te nem érdeklődsz. Te tagadsz. Érvek nélkül.
És most meg vagy cáfolva és panaszkodsz.
Azt csinálod, amit az önjelölt politikai prédikátor, aki nekiáll a propaganda-kiabálásnak egy étterem közepén és diktatúráról, a szólásszabadság elnyomásáról sikoltozik, mikor kiviszik.
A tudomány rovatban érdeklődésnek, érveknek van helye. Tudományt támadó szemellenzős vallásos propagandázásnak nincs.
"Ha magának panasza van, akkor hagyja el ezt az éttermet, most!"
Itt most te panaszkodsz, barátom. Mi csak megmondtuk, miért nem jogos.
Tudjuk.
Sajnos a hívők között elég sok gonosz ember van. Nem tudom, hogy a butaságuk okozza ezt, vagy a hitük?
Mindenesetre sok ilyennel lehet találkozni. Elég baj.
"nem vagyok a barátod."
Tény. Azokat nem a magadfajták közül válogatom.
Azok nem a fórumokon hisztizős fixa ideások közül kerültek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!