Titeket - akiknek inge, vagy blúza - mi késztet arra, hogy a témától eltérve kijavítsátok a helyesírási hibákat az interneteken?
"ez is biztos a jó szándék jele, de én ostoba félreértem"
Félre biza, komám, mert én csak magamat javítottam ki.
Nem voltam ugyanis biztos abban, hogy melyik helyes: agresszíVEN, vagy agresszíVAN!
Nem tehetsz róla, hogy paranoid természeted van... Mindent magadra vonatkoztatsz!
Ajjaj... :-(
Valahogy nem jön át nekem egyik oldal részéről sem a konszenzusra való törekvés hangyaf...nyi jele. :D
Ez így már csak pofozkodás, bár, ha jó erőben vagytok, isten ments, hogy elvegyem az örömötöket. :D
Wadmalac, neked el tudom hinni, ha azt állítod, hogy pusztán a jó szándék vezérel, mert korrekt stílusban, érthetően elmagyaráztad a véleményed. A többieké, sajnos csak üres szavak.
"Félre biza, komám, mert én csak magamat javítottam ki."
Bizalmatlan vagyok, nem paranoiás. Elnézést a feltételezés miatt! Remélem tényleg csak félreértettelek.
"kínosabban" - mindez csak azért, mert vannak, akik érdemi válasz helyett, és nem mellett, a helyesírással VERIK magukat.? Szerintem ez nem pozitívum, mármint hogy KÍNOSABBAN ügyelsz rá.
És egy szóval sem ösztönöznék bárkit arra, hogy ne ügyeljen a helyesírására. Én a kötözködők indítatását ítélem el, mint azt már írtam.
Talán a szó tartalma félreérthető, de tulajdonképpen csak annyiról van szó, odaügyelek, hogy még az olyan elütéseket is kerüljem, amit valaki helyesírási hibának vélhet és akkor jön majd a "naugyetesetuccírniosztittépedapofád" jellegű kritika. :D
Ebből a szempontból azt hiszem nem éppen a grammarnazi csapattól kell félnem, hanem épp a kritizált helyesírásúaktól. :)
Úgy gondoltam a következetesség természetes a "grammarnazik" részéről, de ezek szerinte csak kínos ügyelés :P
Az én szememben a legalja, aki bort iszik, vizet prédikál. (volt már rá példa, itt is)
"Úgy gondoltam a következetesség természetes a "grammarnazik" részéről, de ezek szerinte csak kínos ügyelés :P
Az én szememben a legalja, aki bort iszik, vizet prédikál. (volt már rá példa, itt is)"
Többszörös logikai hibát érzek ebben a kommentben.
1. ÉN ügyelek oda, hogy ne lehessen belekötni abba, amit leírok. Én viszont nem sorolom magam a helyesírás lángpallosos harcosai közé, csak értem az őket inspiráló (konstruktív) okokat.
2. Természetes, hogy aki vizet prédikál, köteles ügyelni, hogy véletlenül se essen borivás GYANÚJÁBA.
Nálam zsigeri dolog az ártatlanság vélelme. A negatív szándékot akkor feltételezem először, amikor egyértelmű okot szolgáltatnak rá.
A puskaporos hordód meg gondolom berántotta nem csak a lángpallososokat, de a mécsest hordozókat is. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!