Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯
 831/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Kérdező!

Olvasod te egyáltalán amiket neked írnak???

Pl. az emlősök kialakulását?

Hogy a kommunizmus tényleg szerette-e az evolúciót?

Olyan gyorsan írsz. Fizet neked a szekta, hogy itt írj bármit ami az eszedbe jut, anélkül, hogy értőn olvasnál? Te órabérben írod a szekta által igényelt mondatokat?

Mennyit keresel? Elég jól, ha még mindig van képed itt lenni...

2016. nov. 2. 13:29
 832/1223 A kérdező kommentje:
Én nem dolgozok, hanem tanuló vagyok. (Hát igen van időm bőven.)
2016. nov. 2. 13:30
 833/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Egy egyszerű ember majomnak."

Miért? Szerinted egy idegen lény nagy különbséget látna egy csimpánz, vagy egy gorilla és közöttünk?

Lazán mindannyiunkat majomként könyvelne el. Mi lennénk a szőrtelen majmok. Csak ennyi.

2016. nov. 2. 13:31
 834/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"Én nem dolgozok, hanem tanuló vagyok."

Azt kérdeztem, hogy olvasod a neked szánt írásokat, ha már itt dolgozunk velük???

De nem tőlünk tanulsz!!! Hanem a szektavezetőtől. Ugye?

Azt bezzeg alaposan átrágod, ugye? Felelsz is belőle?

2016. nov. 2. 13:33
 835/1223 A kérdező kommentje:
Hát egyértelműen különbséget tudna tenni. Erre egy 4 éves kisgyerek is képes.
2016. nov. 2. 13:33
 836/1223 A kérdező kommentje:
Milyen szektavezető? (Én semmilyen szektavezetőtől nem tanulok, hanem van Bibliám, met eszem.) (De egyébként neked a szekta mit jelent?)
2016. nov. 2. 13:34
 837/1223 Mojjo ***** válasza:
100%
@830: házi feladatnak nézz utána, mit jelent a tudományos terminológiában az elmélet szó. Meg fogsz lepődni, ugyanis szemlátomást még ezt SEM tudod...
2016. nov. 2. 13:35
 838/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Mi a szart rohansz ennyit a beírásokkal???

Minek???

Miért nem olvasod el gondosan a neked írtakat, és egy vonalon haladva alaposan rágod át magad egy általa választott témát?

Minek vagy te itt egyáltalán? Megismerni? Rombolni? Téríteni???

Vagy csak egyszerűen bepaprikázta a seggedet a szektavezető? Ettől vagy ilyen betegesen egzaltált, hogy képtelen vagy egy szálat végigkövetni?

2016. nov. 2. 13:36
 839/1223 A kérdező kommentje:

Cerevisiae neked mit jelent a szekta???

[link]

2016. nov. 2. 13:37
 840/1223 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan gondoljátok hogy az evolúcióval jött létre az élet a földön. (Csak a tudomány ezt állítja,"

Na, megint vissza a gyökerekhez? Hiszen egy párszor már elismételgetted itt, hogy te mennyire ismered az evolúciót, amit tagadsz. Erre tessék, a sokadik hozzászólásodban írod le megint azt az együgyűséget, hogy az evolúciónak bármi köze is lenne az élet keletkezéséhez.

Hát nincs, ez is csak a szokásos kreacionista maszlag. A tudományban soha senki sem állította azt, hogy evolúcióval jött volna létre az élet a Földön, az élet létrejöttének semmi köze az élővilág evolúciójához. Abiogenezis, rémlik? Az foglalkozik az élet keletkezésével, az élettelenből élővé válással. De abiogenezis ≠ evolúció.

Kicsit olyannak tűnsz, mint a szőke nő a viccben: miért nem szeretik alkalmazni 5x8 órás munkarendben? Mert minden hétfőn mikor bemegy, újra be kell tanítani a munkára, mert hétvégén elfelejti. Te pont ilyen vagy, csak minden reggelre. Új reggel, és megint ugyanazokat a marhaságokat mondogatod, mint amit már elmagyaráztunk előző nap (éjjel) neked.

De leírom újra, sőt, kiemelem a lényeget is:

Az evolúció NEM FOGLALKOZIK AZ ÉLET KELETKEZÉSÉVEL, sosem foglalkozott vele. Az evolúció A MÁR LÉTREJÖTT ÉLET TOVÁBBI VÁLTOZÁSAIVAL foglalkozik. Tiszta? Érted?

No meglátjuk, holnap reggel még emlékezni fogsz-e még rá, te, evolúciótudor.

" de a makroevolúciót nem bizonyítja (legalább is én még nem hallottam ilyenről), csak a mikrot tudja bizonyítani, és egy logikusan gondolkodó emberben felmerül hogy a makro nem biztos hogy a mikro létezétésből fakadóan létezik.) "

Tudod mi az a mikro- meg makroevolúció? Egy újabb kreacionista sületlenség csak. Az evolúcióban sosem volt mikro meg makro felosztás. Ezt csak a kreacosok találták ki, hogy lehessen mivel maszatolgatni. De még így is van értelme a dolognak, tudományos szempontból is. A mikroevolúció az apró változás, ahogy ők nevezik. A makroevolúció pedig a sok kis változás felhalmozódása. Gyakorlatilag sok-sok mikroevolúciós lépés tesz ki egy makroevolúciós lépést. Mint pl. a gyalogtúrák. A rajttól a célig az makroevolúció, a túrán tett minden lépés pedig egy-egy mikroevolúciós változást jelent. Vagy az építőkockánál, minden újabb kocka hozzátétele mikroevolúciós változást okoz az építményben, a makroevolúció pedig az első kockától a toronykupola felrakásáig vett lépés. Már ha mindenképpen muszájnak érzed ezt a mikro-makro felosztásos dolgot ráerőszakolni az evolúcióra, akkor kb. így lehetne hasonlítani a dolgot.

De ettől függetlenül még mindig csak egy kreacos, önkényes fogalom mind a mikro, mind a makroevolúció. A tudományban sosem osztotta fel senki az evolúciót mikrora meg makrora.

Ezt csak azért írtam le ilyen szájbarágósan, hogy hátha így kevésbé felejted el holnap reggelre a dolgot.

"Erre nincsen példa a természetben hogy hüllőből emblős lett volna"

Hány emlős is létezik jelenleg az élővilágban? Úgy 50milliárd? 100 milliárd? 500milliárd? (Csak emberből van hét és félmilliárdnyi.) ezek mind-mind példák arra, hogy az emlősök valamikori ősei hüllőszerű lények voltak, erről világosan árulkodnak a genetikai egyezések, a régészeti leletek vagonszámra, a testfelépítés, életmód hasonlósága, satöbbi-satöbbi. De ezt is leírtuk már neked néhányszor.

"(vannak keverékek, pl.: emlős-hüllő[tehát átmenetek] állatok vannak, de ez még nem bizonyíték. Mivel a tudomány nem csinált még a majomból embert. Vagy a szúnyoból darazsat."

Nem is fog. Különben sem majomból lett az ember, vagy a szúnyogból a darázs. De ezeket is leírtuk már jó sokszor, kár, hogy nem emlékszel rá. Neked nem szabadna aludnod, mert úgy látszik, alvás közben elindul valami törlési funkció is az agyadban, ami kitörli az előző nap olvasottakat, tanultakat. Lehet, hogy megtelt a memóriád, és az agyad így szabadít fel újabb tárhelyet a toronyban nálad? Overflow error. Nézd meg a Memento c. filmet, az pont egy ilyen fickóról szól, egy fejsérülés következtében csak kb. 15 percnyi emlékre futja neki, a sérülés időpontjától. Ami 15 percnél korábban történik vele, azt elfelejti. Néha vicces is a dolog, de azért csak dráma marad. Te is egy ilyen vicces dráma vagy, az ember már néha nem tudja eldönteni, hogy sírjon vagy röhögjön rajtad.

2016. nov. 2. 13:37
❮❮ ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!