Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » A darwini evolúciónak mi a...

A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )

Figyelt kérdés

Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)

PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".

2016. okt. 29. 14:12
 1121/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

"De az evolúcióhoz kell a halandóság. (Ugyanis a környezeti hatások miatt kell fejlődnie az élőlénynek hogy TÚLÉLJE. Illetve van öregedési folyamat is.)"

Akkor újra a példa.

A halak szaporodnak a tengerben, és végül a szaporodásuk eléri a partokat. A parton is vannak füvek. Elég, ha kiderül, hogy azok jobb ízű füvek (néha bemosódnak az ilyenek a tengerbe is, tehát lesz csali is). Oda azok a halak mennek ki, akiknek az uszonyai úgy sikeredtek, hogy jobban ki tudnak menni a jobb ízű fűért. Ezek a kissé olyanabb uszonyúak egyre többet mennek ki a szárazföldre, tehát az olyanabb uszonyúak is hoznak létre utódokat, akik többségében csak olyanabb uszonyúak, de lesz egy két még olyanabb uszonyú is, amivel még jobban lehet mászni.

Amikor már a partmenti szakasz is telítődik a sok sok olyanabb uszonyúval, akkor ezek közül a még olyanabb uszonyúak inkább keresnek új érintetlen fűmezőket, és meg is tehetik, mert még olyanabb az uszonyuk. Itt is elindul a szaporodás, és a még olyanabb uszonyúak között néha megjelenik a kevésbé uszony, inkább már lábszerű változat is.

Amikor a még bentebbi szakasz is telítődik a sok sok olyanabb uszonyúval, akkor inkább a lábszerűbbesek mennek új területeket felfedezni, mert ők alklamsabbak rá, mint a többiek, és látják, hogy itt fák vannak, meg kidőlt fák, és azokon levelek, egyéb új csemegék, és nehézkesen felmásznak még a kidőlt fákra is...

Itt is beindul a szaporodás és, amikor ez a rész is tele lesz a sok halhatatlan szaporodóval, akkor....

És ez így mehet örökkön örökké!!!!

És nincs egy deka halál se! A növények ugyebár meghalhatnak, mert a Biblia szerint is ehetőek....

Mutasd meg, hogy hol kellett volna bárkinek is ebben a folyamatban meghalni!!!

Kinek kellett volna bárkit is túlélni, vagy megenni???

Minek kell ide egy deka halál is???

Magyarázd el a hülye túlélési dumád szajkózása helyett, amiről már az 1000. megjegyzésed óta nem tudsz leszokni, de ha magyarázatot kérünk, akkor csak egy bedrogozott idióta módján ismételgeted ezt.

Szóval????

2016. nov. 4. 17:04
 1122/1223 A kérdező kommentje:
Ha én lehelek az évmilliókig tart?
2016. nov. 4. 17:05
 1123/1223 anonim ***** válasza:
100%

"Ezért van az hogy kevesek öröklik Isten országát, mivel aki MINDVÉGIG KITART az üdvözül. Nehéz bejutni a Mennyek országába. Mivel aki itt a földön nem tud szent életet élni, nem fog tudni akkor sem."

Akkor megint csak elérkeztünk az evolúcióhoz, hiszen megvan a replikáció (emberek szaporodnak), megvan a variáció (mindenki másféle), és meglesz a szelekciós nyomás is (csak azok kerülnek oda, akik mindvégig kitartanak). Ez kérlek szépen kőkemény evolúció.

2016. nov. 4. 17:07
 1124/1223 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Cerevisiae testvér,

# 1103

Egyetértek.

"Summa summarum, a kreacionizmus egyáltalán nem szó szerint értelmezi a Bibliát, hanem ahogy a vallás, vagyis ahogy a régiek a saját kis tudatlanságuk tükrében képesek voltak értelmezni a Bibliát." - Ez így van.

Amúgy nyugodtan tegezhettek Tivaldnak! (bár egyszer megkaptam már a Tivadart)

2016. nov. 4. 17:09
 1125/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Ötös! Leülhetsz fiam...

:D

2016. nov. 4. 17:09
 1126/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Tivald!

De butuska vagyok! Tényleg. Én eddig is tegezni akartalak...:D Aszittem a Pencrofttal ezt teszem...

2016. nov. 4. 17:11
 1127/1223 anonim ***** válasza:
Akkor olvasd el mégegyszer a KÖNYVET. :D. Aztán csak óvatosan, különben hirtelen Hildegárd öngyilkos lesz, és Burns felgyújtja a házát!
2016. nov. 4. 17:13
 1128/1223 Cerevisiae ***** válasza:
100%

Kérdező!

Fogsz válaszolni a #1121-re?

Nekem úgy tűnik a te dumád alapján, hogy a mennyországba nehezebb bejutni, mint a példabeli halaimnak nevetgélve evolválni, miközben egyre jobb és örömtelibb életet élhetnek. Új tájak, ismertek, egyre jobb kaják, szebbnél szebb halnők (a szirének megjelenése)...

Basszus! Ezerszer jobb világnak tűnik nekem az a hely ahol a példabeli halhatatlan halaim evolúción mennek át, mint a te mennyországod! Ahhoz kell csak a túlélés eszerint! Az általam ábrázolt evolúcióhoz egy deka se.

2016. nov. 4. 17:15
 1129/1223 anonim ***** válasza:
100%
Hmm... Én eddig azt hittem, hogy arról a Rejtős Pencroftról van szó, akiről később kiderül, hogy valójában Laporter. Elnézést ha hülyeséget írtam, de már nagyon rég olvastam a regényeket (talán a Szőke ciklon volt ez, ha jól emlékszem).
2016. nov. 4. 17:16
 1130/1223 A kérdező kommentje:
"Akkor megint csak elérkeztünk az evolúcióhoz, hiszen megvan a replikáció (emberek szaporodnak), megvan a variáció (mindenki másféle), és meglesz a szelekciós nyomás is (csak azok kerülnek oda, akik mindvégig kitartanak). Ez kérlek szépen kőkemény evolúció."- Ez nem evolúció, hanem aki mindvégig álhatatos marad a szentségben. (Mint Jób esete)
2016. nov. 4. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!