A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
Kérdező!
Magamtól:
"Hanyadszor írjam le neked ezt?"
Ill. most már hárman írjuk le ezt neked te eszement bibliahamisító, és ha összeszámolnám szerintem lehet olyan hatodszorra.
Nem az evolúció miatt van halál! Az evolúció kizárólag azért működőképes, mert új és új születések vannak. A halálnak semmilyen szerepe nincs az evolúció alapvető működésében.
Az evolúciónak élet, élet és csakis élet kell! Semmi de semmi más!
A halál a világunk milyensége miatt van. Totálisan függetlenül az evolúció alapműködésétől. Kérd számon az isteneden a halált, és ne az evolúción!
EZT IS ÍRTAM MÁR NEKED!
"Isten miért fejlesztene?"
Kérdezd meg tőle, de ezt csinálta szó szerint az Édennel az elején. Még azt is leírta ott, hogy gondolkodott, hogy ez kell vagy az kell még...
Szó szerint ez van leírva a Bibliában!
"Igen Isten így képzeli el a jövőt (de ez prófécia egyébként), de a biblia azt is írja hogy Isten új világot és új eget FOG TEREMTENI, ha fog teremteni fog, akkor a teremtési módszer is olyan lesz mint előzőé."
És ebből a teremtésből kihagyja majd az embert? Vagy a szabad akaratot? Mert ha nem, akkor jó eséllyel minden pont olyan lesz, mint az előző teremtésnél - megjelenik majd a bűn is. Akkor meg mitől lesz mennyország?
"Isten új világot és új eget FOG TEREMTENI, ha fog teremteni fog, akkor a teremtési módszer is olyan lesz mint előzőé."
Ennek az egésznek már megint nincs semmi ami alapot adjon. Az ne kavarjon meg hogy mindkét helyzetben a teremtés szót használja, hiszen ahogy arra már korábban is utaltam neked, a Biblia nem definiálja hogy a teremtés mint folyamat, hogyan is zajlik. Lehet hogy Isten ezerféleképp tud létrehozni valamit, de mind az ezerféle alkotási módot ugyanúgy lehet teremtésnek hívni.
Vagy egy konkrét példa, fogok egy ceruzát, és egy darab papírra rajzolok egy autót. Azaz készítettem egy képet egy autóról. Ezután bekapcsolom a számítógépem, elindítok valamilyen grafikus rajzoló programot, és rajzolok egy virtuális képet egy egész másféle autóról.
Mindkettő esetben azt mondhatom, hogy rajzoltam egy autót. De mégis mások az eszközök, más a módszer, más a hordozófelülete az alkotásomnak, és persze teljesen más maga az alkotás is.
Érted így a különbséget? Az, hogy Isten mit fog teremteni a jövőben, az nem ugyanaz, amit a múltban alkotott, vagy ahogyan a múltban alkotott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!