A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
Az evoluciot gyakran probaljak fossziliakkal alatamasztani. De rengeteg fosszilia van ami pont hogy cafolja az evoluciot. Csomo fosszilia van ami recens allatoke. Tobb tizmillio eves, de ennek ellenere ugyanugy nez ki mint a mai allat:
Itt egy csomo fosszilia van ami mai allate de tobb millio akar szazmillio eves. Ez is bizonyitja hogy nem volt evolucio.
Kedvesen hirtelen felbukkant # 1154-as!
Köszönjük, hogy feldobtad a pangást! :)
Ugyanakkor ajánlom figyelmedbe az előző 1153 hozzászólást.
De ha mégsem, akkor csak egy szót: GENETIKA.
Megpróbáltam utánanézni ezeknek a recens állatok ősi koponyáinak, de valami furcsa okból kifolyólag semmilyen hiteles infó nem került elő róluk.
Csak eleve tudományellenes propagandát folytató kreás oldalak utalgatnak keresztbe kasul egymásra, és dobálóznak lelkesen 40 meg 70 millió évekkel, de sehol egy dokumentáció a vizsgálatról, a lelet megtalálásáról, stb.
Itt van egy cikk, egy gyűjtemény néhány hasonló leletről:
Hát, jó pár dolog egyértelműen csalásra utal.
- A részletek teljes mellőzése a leírásokban.
- "Véletlenül" mindennek a koponyája az, ami előkerül, csak hogy tuti jól beazonosítható legyen az állat.
- Maszatolás a szövegekkel, ahelyett hogy érdemi leírásokba merne bocsátkozni a szerző. Például "The details of the teeth of this fossil are perfectly clear." And where on Earth are those details, man???
Nem is értem, hogy veheti bárki is komolyan a kreacionizmust, ha ilyeneket produkál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!