A darwini evolúciónak mi a tudományos alapja. (mert a kutyából nem lesz szalonna, ugye? ). (Mivel szerintem csak egy vallás, amiben lehet hinni. )
Mivel egy fajon belül lehetnek variációk. (Pl.: van több fajta kutya, van emberből is negrid, mongolid, europid.)
PL. az "abc"-ből nem lehet "abd" kirakni mert nincsen "d". De lehet "cba", vagy "cab".
Boldog Karácsonyt néktek is! :)
Erről megintcsak lecsúsztam :(
Én is kicsit késve...
Békés, boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Ákos! Sok mindenért ünnepelheted a Karácsonyt még...
Pl. "Karácsony napja az emberiség egyik legősibb ünnepe, s az év egyik kiemelt pontjaként jelezte a nap fordulását és egy újabb év eljövetelét..."
Vagy:
"Annak ellenére, hogy a tradicionális karácsony a kereszténység egyik legfontosabb ünnepe, sok nem-keresztény ember is ünnepli világszerte az emberi szeretet ünnepeként..."
Mojjo!
Karácsonyi ajándékként!
Összefoglaltam valahol egyszer egy Stanislaw Lem novellát, aminek története tetszett neked, de a kérésed ellenére sem tudtam megadni a novella címét. Sajna a könyveim nagyja még mindig padláson van, ennek ellenére eszembe jutott, hogy az "Álmatlanság" című novella-gyűjteményben szerepelhetett a kérdéses mű, aminek a címe: "A Futurológiai Kongresszus".
Remélem nem tévedek túl nagyot... ha igen, az se baj, mert Lemet olvasni mindig nagy ajándék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!