Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg van szabva hogy kinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )

Figyelt kérdés
A kérdőjel fölösleges is a mondat mögé. Lényeg hogy tudom hogy ha jóképű lennék és odamennék egy x nőhöz simán minden jó lenne, de ha így mennék oda hozzá annak nem lenne semmi értelme. Ba'dmeg itt előre meg van szabva hogy kinek lehet esélye a nőknél meg kinek nem. Ez a szerelem játék egy k'rva nagy család, és olyat én nem játszom! Miért nem lehet mindenki szép? Így az egésznek NINCS SEMMI ÉRTELME

2016. márc. 28. 16:37
 81/105 anonim ***** válasza:
0%
attól még felveszel 1 márkás inget meg kigyúrod magad édes kevés ha nem vagy magas meg helyes. és jó hogy ezt írom mivel ezt tapasztalom 4 év alatt jó pár nőnél próbálkoztam nekem ti nem mondtok csak ócska hazugságokat!
2016. márc. 28. 19:37
 82/105 anonim ***** válasza:
95%
Na jó,szerintem én a továbiakban nem foglalkozom ezzel a kérdéssel.Nem állok le vitatkozni,mert így semmi értelme,hogy minden arra mutat,hogy nincs igazatok,de ti akkor se tudjátok beismerni.Kemény az élet?Igen.Némi gyerekes siránkozás megold bármit is?Nem.Attól,hogy azt állítjátok minden nő egy sz@r szemét alak,aki a külsőre megy és nem vagytok hajlandóak kinyitni a szemeteket jobb lesz bármi is?Pont ellenkezőleg.Ha siránkozás helyett tesztek is azért,hogy legyen valakitek és nem csak a szátok nagy,nem csak azt szajkózzátok,hogy minden nő ugyan olyan,attól jobb lesz?Garantáltan...amúgy meg ehez a "minden nő egyforma" dologhoz annyi a hozzászólni valóm,hogy talán nem kellett volna az összeset kipróbálni.Ahelyett,hogy itt siránkoztok menjetek és vegyetek magatoknak életet.Adog rá pénzt.
2016. márc. 28. 19:40
 83/105 anonim ***** válasza:
0%
mert mit írjak:? ohh ti kedves csajok ti nem a külsőt nézitek ha nem a belsőt nem fogok hazugságokat írni mint ti
2016. márc. 28. 19:41
 84/105 anonim ***** válasza:
95%
Kancsal vagyok egyik szememre. A szegcsontom kifele nő ezt nem tudom az edzéssel sem eltávolítani. Nem vagyok izmos, vékony testalkatú vagyok. Nem is vagyok magas (174). Nálam magasabb barátnőm van és nagyon szép és rendes is. Na, rátok cáfoltam? Hidd el, hogy a gyerekkorom nekem is egy szar volt. Csúfoltak mindenért a suliba, főleg a szemem miatt, de leszartam keresztbe őket. Belőlük most egy senki lett. Belőlem meg nem. Ennyit erről. Úgyhogy felesleges itt tennetek magatokat!
2016. márc. 28. 19:42
 85/105 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kocka, semmien számítógépes játékkal nem játszom. Az edzés dolog meg nevetséges, én már évek óta edzek rendesen, testépítő könyv alapján, de nem lett vele nagy változás, és nem is érdekel senkit. Örülj hogy téged csak piszkáltak, engem a folyosókon is megvertek, elvették a cuccaim stb...
2016. márc. 28. 19:52
 86/105 anonim ***** válasza:
wow
2016. márc. 28. 19:54
 87/105 anonim ***** válasza:
87%

Még egy utolsó kérdés és utána befejeztem ezt az egészet, mert elveszett lélek vagy és neked egy pszichologikusra lenne szükséged és nem a gyakorikérdésekre.

Hogy várod el, hogy mások elfogadjanak téged, ha te nem tudod saját magadat elfogadni?

2016. márc. 28. 19:56
 88/105 Solttibor válasza:
87%
Ha ennyire megvagytok győződve a magatok igazáért, akkor meg is érdemlitek. Basztok tenni bármit is azért, hogy javítsatok a saját helyzeteteken. Ráadásul le is nézitek és elkönyvelitek a lányokat. Nem is való nektek értelmes barátnő. Ilyen viselkedéssel mindig is csak figyelni fogjátok az életet, azért pedig saját magatokat butasága és makacssága tehet.
2016. márc. 28. 19:57
 89/105 anonim ***** válasza:
de mit változtassak? márkás ruhákat hordok edzek már felpakoltam magamra izmot is de lehet tényleg meg kéne változzak bunkóvá azzal többre megyek mint kedvességgel
2016. márc. 28. 19:58
 90/105 A kérdező kommentje:

Nem kell pszichológus, csak azért mert gondolkodom.

MÁSRÉST NE MONDD HOGY SEMMIT SE TESZEK, EDZEM, ÉS NORMÁLISAN TÁPLÁLKOZOM, JÓL TANULOK STB...

2016. márc. 28. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!