Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg van szabva hogy kinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )

Figyelt kérdés
A kérdőjel fölösleges is a mondat mögé. Lényeg hogy tudom hogy ha jóképű lennék és odamennék egy x nőhöz simán minden jó lenne, de ha így mennék oda hozzá annak nem lenne semmi értelme. Ba'dmeg itt előre meg van szabva hogy kinek lehet esélye a nőknél meg kinek nem. Ez a szerelem játék egy k'rva nagy család, és olyat én nem játszom! Miért nem lehet mindenki szép? Így az egésznek NINCS SEMMI ÉRTELME

2016. márc. 28. 16:37
 71/105 anonim ***** válasza:
Már nem azért,de ti támadtok minden nőneműt...
2016. márc. 28. 19:24
 72/105 anonim ***** válasza:
94%
Milyen igazat mondasz ki? A sajátodat. Persze. Determinisztikus világegyetem van, minden egyénnek meg van a szabad akarata véleménye és egyedi gondolkodása a világról. Ez a te történeted. Másnak más. Te így gondolod más máshogy. Viszont ne felejtsd el, hogy cáfolatok vannak arra amiket mondasz, tehát önmagában az általad leírt vélemény nem teljesen stabil.
2016. márc. 28. 19:25
 73/105 anonim ***** válasza:
0%
el vagytok nagyon tájolva de mint tudjuk ti mind különbek vagytok de csak addig amíg ki nem derülnek a dolgok rólatok.....
2016. márc. 28. 19:28
 74/105 anonim ***** válasza:
38%
Hagyjad...akármit írunk,ezek a saját igazukat fogják védeni...pedig elég nagy hülyeségeket írnak,dehát ha az egész világ is lenne ellenük,akkor is azt mondanák,hogy nekik van igazuk.
2016. márc. 28. 19:29
 75/105 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem is kár lenne leírni az összes nőt, pár felszínes nő miatt, vannak még igazi nők, csak meg kell találni őket. :)
2016. márc. 28. 19:31
 76/105 A kérdező kommentje:

Ébredjetek fel!

Egyszerű élőlények vagyunk, akik kitalálnak minden baromságot, de úgyis a szervezetünk dönt el mindent. Attól még hogy azt hiszed hogy minden rózsaszín-szerelmes és jó, attól még ez így van ahogy én mondom, ez nem az "én igazságom", ez fogadd el hogy így van.

2016. márc. 28. 19:31
 77/105 anonim ***** válasza:
94%

Statisztikailag simán be lehet bizonyítani, hogy nincs igazuk. A legjobb gimnáziumba jár nem? Akkor ki tudja számolni...

Csak nem értem, hogy a számítógép és a siránkozás helyett, miért nem kezd el sportolni mondjuk és tenni az alakjáért? Az már előrelépés. Gondolom kockák, akkor vedd úgy mint egy küldetés! :)

2016. márc. 28. 19:32
 78/105 Solttibor válasza:
96%

Kedves Kérdező!

Úgy látom elég nagy zavar van a fejedben. Amit itt leművelsz az egy olyan siránkozás, amit egyik lány se fog értékelni. De talán ezért is tetted fel a kérdést, hogy ezeket tisztázzuk. Az alábbiakat vésd az eszedbe:

Az egy dolog, hogy az arcod nem sármos. Ezen nem is nagyon lehet változtatni, de az arcod karakteréhez leginkább passzoló frizurával, idővel arcszőrzettel javítható. (egyszóval ne a divatot kövesd). A következő problémád az izmos megjelenés volt. Mi tart téged vissza attól, hogy izmos legyél? A genetikát felejtsük el, bármelyik testépítő szaklapot fellapozod irányt mutatnak. Minden izmos srác megküzd a sportos testért. Másik fontos dolog még a stílusod, válaszd ki a hozzád leginkább passzolót, illetve amiben jól érzed magad és öltözködj annak megfelelően. Ezeket rendbe téve máris sokat javul a megjelenésed, jobb benyomást keltesz a lányoknál. Most jöhetnek a belsőségek, gondolom azt nem kell részletezni, hogy tisztelni kell a nőket és normálisan viselkedni, nem pedig egy bunkó retardáltként. Itt kilehet még emelni a műveltséget, szakmaiságot. Hiszen ha belegondolsz egy normális lánynak se kell tanulatlan, semmihez nem értő társ. ( még ha helyes is). Én úgy gondolom, ha teljesíted ezeket a dolgokat, megnő vele az önbizalmad is. Bátrabban kezdesz ismerkedni olyan lányokkal, akik tetszenek neked. Abban az esetben, ha mégsem alakul úgy, ahogy te azt szeretnéd, ne csüggedj, próbálkozz másnál. Előbb utóbb úgyis megtalálod a hozzád illőt és akkor megtudod mi is az a szerelem.

Összegezve: Szedd össze magad, fejezd be ezt a picsogást és döntsd el, hogy mi és ki akarsz lenni. Ezt követően pedig TEGYÉL ÉRTE!

2016. márc. 28. 19:33
 79/105 anonim ***** válasza:
94%

"szervezetünk dönt el mindent"

Cáfolat: Orvostudomány.

Penicilin felfedezése előtt több volt a halálozási szám betegségekben, mint most. Szóval nem a szervezeted dönt. Hol hallasz ilyen marhaságokat. Meg, hogy előre be vagyunk programozva. Akkor fogj egy pisztolyt és lődd fejbe magad, mert minek élsz? Na ugye.

2016. márc. 28. 19:34
 80/105 anonim ***** válasza:
Én még annyit hozzátennék, hogy. Olyan 18 év körül lehetsz nem? Szóval Gimnáziumtól számított idő az Egyetem végééig külsőleg is teljesen változni fogsz. :) Csak úgy mondom.
2016. márc. 28. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!