Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )
Figyelt kérdés
A kérdőjel fölösleges is a mondat mögé. Lényeg hogy tudom hogy ha jóképű lennék és odamennék egy x nőhöz simán minden jó lenne, de ha így mennék oda hozzá annak nem lenne semmi értelme. Ba'dmeg itt előre meg van szabva hogy kinek lehet esélye a nőknél meg kinek nem. Ez a szerelem játék egy k'rva nagy család, és olyat én nem játszom! Miért nem lehet mindenki szép? Így az egésznek NINCS SEMMI ÉRTELME2016. márc. 28. 16:37
101/105 A kérdező kommentje:
Nem küldök képet :D
Személyes infokat a neten nem szoktam megadni, képet se szoktam küldeni, se semmit.
Biztonságos netező vagyok, nem csinálok ilyeneket.
2016. márc. 28. 20:26
102/105 anonim válasza:
nem küldök senkinek képet minek? hogy kinevessetek? és képzeld nem voltam velük bunkó de lehet azt kellett volna
103/105 anonim válasza:
Ha nem szoktál a neten. Akkor hogy ismerkedsz mondjuk az interneten keresztül? Jó hogy elküldenek, ha nem is látnak!
104/105 anonim válasza:
Nem a külsőd miatt tartják tőled távol magukat a lányok....zsidó fiú....hanem a viselkedésed miatt.
105/105 anonim válasza:
de jó neked valami hatodik érzéked van hogy bele látsz más életébe úgy látom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!