Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )
11/105 A kérdező kommentje:
Igen, és ezért mondom hogy olyan nincs hogy szerelem, ez egy vonzódás amit a hormonok idéznek elő. Olyan nincs hogy "szerelem", ez baromság.
Végre valaki aki tudja az igazságot, nem létezik olyan dolog, hogy "szerelem" csak a hormonok játéka az egész, azért, hogy ne haljon ki az emberiség.
2016. márc. 28. 16:56
13/105 A kérdező kommentje:
Így van. És tőlem akár ki is halhat, semmi közöm hozzá, úgyis kinyírja magát a sok háborúval, annyi a h'ülye hogy az már elképesztő.
Az egész emberiség eltűnhetne, úgyis már rég megérdemli, az is hülye aki ilyen világba képes szülni.
2016. márc. 28. 17:01
Még 30-40 éve nem így volt, mindenki megtalálta a párját. Ma már fészbukos tükörhobbitok korában lettek ennyire előtérbe helyezve a külsőségek, úgyhogy köszönd meg az internetnek és a közösségi oldalaknak. Meg azt is köszönd meg, hogy ezek által teljesen elszigetelitek magatokat a társasági élettől, és csak online élitek az életeteket.
2016. márc. 28. 17:09
Szerintem ez így nem teljesen igaz. Minden embernek más a szép/jóképű, bár ez egy elég nagy közhely.
A lényeg az, hogy számomra is perszr fontos a külső, de ez alatt azt értem, mennyire ápolt az illető, mennyire van stílusa. Sosem az alapján döntöttem egy fiúról, hogy néz ki. Különben is, ahogy megismersz valakit, egyre inkább hátérbe szorul a külső. Mondjuk a környezetem akármennyire szép lánynak tart, a 'magazinsrácok' sose vonzottak.
A barátom se egy modell, nem is kell tökéletesnek lennie. :)
17/l
2016. márc. 28. 17:10
Teljesen igazad van ebben.
És azért régebben is számított a külső, csak nem ennyire.
És én amúgy is élvezem a magányt és a mostani párkapcsolatok is csak a külsőségekről és szexről szól, semmi másról.
2016. márc. 28. 17:13
18/105 A kérdező kommentje:
Attól még hogy nem modell a barátod, tetszik neked. Ha nem tetszene nem lenne a barátod. De te sosem fogod megérteni az igazságot, mert szép vagy. Álomvilágban fogsz élni mert nincs elég tudásod. A nagy tudás fájdalmas felism erésekkel jár/járt nekem is, de így legalább tudom az igazságot. Sajnálom :(
Akkor legalább te még normális lány vagy.
Azért jó látni néhány pozitív példát.
2016. márc. 28. 17:15
Igen, a barátod akkor átlagosnak számít és nem csúnyának.
2016. márc. 28. 17:15
Kapcsolódó kérdések: