Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg van szabva hogy kinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )

Figyelt kérdés
A kérdőjel fölösleges is a mondat mögé. Lényeg hogy tudom hogy ha jóképű lennék és odamennék egy x nőhöz simán minden jó lenne, de ha így mennék oda hozzá annak nem lenne semmi értelme. Ba'dmeg itt előre meg van szabva hogy kinek lehet esélye a nőknél meg kinek nem. Ez a szerelem játék egy k'rva nagy család, és olyat én nem játszom! Miért nem lehet mindenki szép? Így az egésznek NINCS SEMMI ÉRTELME

2016. márc. 28. 16:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 A kérdező kommentje:
Igen, és ezért mondom hogy olyan nincs hogy szerelem, ez egy vonzódás amit a hormonok idéznek elő. Olyan nincs hogy "szerelem", ez baromság.
2016. márc. 28. 16:54
 12/105 anonim ***** válasza:
28%
Végre valaki aki tudja az igazságot, nem létezik olyan dolog, hogy "szerelem" csak a hormonok játéka az egész, azért, hogy ne haljon ki az emberiség.
2016. márc. 28. 16:56
 13/105 A kérdező kommentje:
Így van. És tőlem akár ki is halhat, semmi közöm hozzá, úgyis kinyírja magát a sok háborúval, annyi a h'ülye hogy az már elképesztő.
2016. márc. 28. 16:59
 14/105 anonim ***** válasza:
4%
Az egész emberiség eltűnhetne, úgyis már rég megérdemli, az is hülye aki ilyen világba képes szülni.
2016. márc. 28. 17:01
 15/105 anonim ***** válasza:
90%
Még 30-40 éve nem így volt, mindenki megtalálta a párját. Ma már fészbukos tükörhobbitok korában lettek ennyire előtérbe helyezve a külsőségek, úgyhogy köszönd meg az internetnek és a közösségi oldalaknak. Meg azt is köszönd meg, hogy ezek által teljesen elszigetelitek magatokat a társasági élettől, és csak online élitek az életeteket.
2016. márc. 28. 17:09
 16/105 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem ez így nem teljesen igaz. Minden embernek más a szép/jóképű, bár ez egy elég nagy közhely.

A lényeg az, hogy számomra is perszr fontos a külső, de ez alatt azt értem, mennyire ápolt az illető, mennyire van stílusa. Sosem az alapján döntöttem egy fiúról, hogy néz ki. Különben is, ahogy megismersz valakit, egyre inkább hátérbe szorul a külső. Mondjuk a környezetem akármennyire szép lánynak tart, a 'magazinsrácok' sose vonzottak.

A barátom se egy modell, nem is kell tökéletesnek lennie. :)

17/l

2016. márc. 28. 17:10
 17/105 anonim ***** válasza:
8%

Teljesen igazad van ebben.

És azért régebben is számított a külső, csak nem ennyire.

És én amúgy is élvezem a magányt és a mostani párkapcsolatok is csak a külsőségekről és szexről szól, semmi másról.

2016. márc. 28. 17:13
 18/105 A kérdező kommentje:
Attól még hogy nem modell a barátod, tetszik neked. Ha nem tetszene nem lenne a barátod. De te sosem fogod megérteni az igazságot, mert szép vagy. Álomvilágban fogsz élni mert nincs elég tudásod. A nagy tudás fájdalmas felism erésekkel jár/járt nekem is, de így legalább tudom az igazságot. Sajnálom :(
2016. márc. 28. 17:14
 19/105 anonim ***** válasza:

Akkor legalább te még normális lány vagy.

Azért jó látni néhány pozitív példát.

2016. márc. 28. 17:15
 20/105 anonim ***** válasza:
Igen, a barátod akkor átlagosnak számít és nem csúnyának.
2016. márc. 28. 17:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!