Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )
És mellette bunkók is vagytok. Hiába mondjátok ezt. Egy ismerősöm. 25 éves. Még sosem volt barátnője. De teljesen normális és nem jön ide fel sírni, hogy miért nincs. Egyszerűen csak nem tud jól ismerkedni vagyis inkább félénk, de majd neki is össze fog jönni.
De, ha már így általánosítod a nőket! Így beszélsz velük akkor mit vársz őszintén? Meg mit akarsz ezzel most elérni? Csak, hogy legyen valakid? Vagy a szex kell neked? Arra vannak "szolgáltatás". Tudod nem csak az számít, hogy te szeress valakit, hanem az, hogy téged is ugyanúgy szeressenek, és ha az ismerkedés közbe is így viszonyulsz a többiekhez akkor ne várj semmit. Bunkó vagy. Csak nem látod.
2016. márc. 28. 20:07
92/105 A kérdező kommentje:
Semmi rosszat nem mondtam rájuk, és semmi bajom nincs velük. Csak egy általános igazságot mondtam ki MINDEN EMBERRE.
SENKIT NEM AKAROK MEGBÁNTANI, CSAK KIMONDOM AZ IGAZAT.
Az életben általában segítek a társaimnak rengeteg mindenben, de nem ismersz és lebunkózol...
Azért bunkózlak le, ahogyan itt viselkedsz. Ez nem társadalmilag elfogadott norma szerintem. Vissza kéne venned ebből. Ha egy lány nyomatná ezt függetlenül attól, hogy hogyan néz ki, már nem is érdekelne, hogy milyen...
2016. márc. 28. 20:11
Mia sz*r? Felnezek erre 78+(1) komment van.:D
2016. márc. 28. 20:14
95/105 Solttibor válasza:
Na a végére csak kiderül, hogy normális megjelenésetek van csak egyszerűen nem tudtok a lányokkal szót érteni. A bunkóvá válás nem megoldás, még ha össze is jön csak olyan csajokat kaphatsz meg, akikkel semmire se mész. Ismerkedjetek még több lánnyal, szépekkel kevésbé szépekkel is egyaránt. Megjegyzem, attól hogy nem szép lánnyal alakul ki barátságod, sokat tanulhatsz tőle arról, hogyan kell a lányoknak udvarolni. Nem beszélve arról, ha ő ismeri a jó tulajdonságaid könnyen keríthet neked valakit a barátnői közül. Továbbá vegyetek részt társasági életbe, több baráti körhöz is tartozhattok. Minél több emberrel ismerkedsz meg és minél többen könyvelnek el egy korrekt, rendes srácnak annál nagyobb az esélyed arra, hogy megtaláld akit keresel. Egy idő után már azok a lányok fognak utánatok menni, akik a sok bunkók és kudarcok után a normális srácot keresik. Szóval tiszteljétek a lányokat, még azokat is akiket eddig leírtatok (csak ne vegyetek róluk tudomást) És maradjatok meg normális, értékes fiúknak.
2016. márc. 28. 20:14
@Solttibor
Korrekt válasz. Ha ez sem elég nekik, akkor felesleges erőlködnünk.
2016. márc. 28. 20:17
Kérdező nem küldessz képet?
2016. márc. 28. 20:19
én próbálkoztam nem szépekkel is elhiheted de az eredmény 0 az egyiknek nem voltam elég helyes a másiknak nem voltam elég magas hagyjuk már azok is felszínesek
2016. márc. 28. 20:20
Szerintem az összesnek egy bunkó k*csög voltál...a leírtak alapján meg a privátba történt levelezésünk után -_-
2016. márc. 28. 20:24
zsidó fiú és kedves kérdező.
Küldjetek magatokról képet privátban. Ahogy előttem lévők írták. ;)
2016. márc. 28. 20:25
Kapcsolódó kérdések: