Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy nyomhatom el ezt az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyomhatom el ezt az érzést? Nem tetszem egyetlen 1 lánynak sem ezért inkább meg sem próbálok kezdeményezni, de olyan irígy vagyok azokra a fiúkra akiknek van barátnője.

Figyelt kérdés

16/f

17 éves leszek holnap.

Most hogy belegondoltam egy újabb 1 év következik amit ki kell bírnom barátnő nélkül. :/

Hogy lehet nem a lányokra gondolni egyfolytában?

Nem csak simán barátnőt akarnék hanem szerelmes barátnőt.

Mivel nincs eséllyem rá nagyon nyomaszt a kiváncsiság hogy milyen érzés szerelmesnek lenni.

2016. márc. 19. 22:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem rosszul állsz hozzá. Tanuld meg hogy milyen lánynak mi kell, és add meg neki. Na, most hogy mire értem. Ha egy lány szeretetre, törődésre vágyik, azt add neki. Legyél jó érzelmi manipulátor, és tudd hogy milyen érzelmekre hogy kell válaszolni.
2016. márc. 19. 22:57
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Az utolsó mondta...én is így érzek. Hát ez van. Egyszercsak rádtalál a szerelem. Boldog Szülinapot!
2016. márc. 19. 23:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért ne lenne esélyed? BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!
2016. márc. 20. 00:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Boldog születésnapot! ^^ Kérdező, biztos vagyok benne, hogy azért nincs csajod mert egy rinyagép vagy. Én kifejezetten csúnya lány vagyok, de amióta több lett az önbizalmam sokkal több fiú mosolyog rám, vagy random beszélgetnek. Ettől kapcsolatom még nem lesz, de csak azzal, hogy befejeztem a rinyálást, sokkal szimpatikusabb lettem embereknek. 16/L
2016. márc. 20. 07:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Boldog szülinapot. Igen, hagyd abba az önsajnálatot. Nem vagyok én se nőcsábász (egyáltalán nem...), de amióta kiálltam, nem mások stílusa, hanem a SAJÁT stílusom szerint élek, és letojok mindenkit, azóta sokkal jobb :) Nyilván ettől még nem lesz szerelmed, de több lesz az esélyed rá. Gondolom te se egy idegronccsal akarsz járni (?). Fel a fejjel, annyi hülye ember elért olyan nagy célokat, miért pont neked nem lenne esélyed? :) 15f
2016. márc. 20. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Menj el ismerkedni szórakozóhelyekre hétvégén, legyen önbizalmad, legyen jó stílusod. Amúgy meg mi van akkor ha nincs barátnőd? Semmi. Túrázz, legyen valami hobbid. Nem csak a szerelem létezik a földön és nem csak az a boldogság.
2016. márc. 20. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!