Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a gyáva fiúk elkezdenének...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a gyáva fiúk elkezdenének kezdeményezni akkor nekik is lehet esélyük a lányoknál?

Figyelt kérdés

Vagy akkor is az erős jellemű fiúk lennének kelendőek a lányoknál?

Sosem kezdeményeztem és nem tudom tetszem-e valakinek.....Még beszélni sem tudok velük.

(egy lúzer fiú)

2015. okt. 13. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Sajnáltasd csak magad, úgyse érdekel senkit
2015. okt. 13. 17:18
 2/5 anonim ***** válasza:

az a baj, hogy mire a kevésbé népszerű srácok oda jutnának, az erős jellemű srácok már rég leadták a csajoknak, hogy ők csicskák és igy fognak hozzá állni a lányok is

mert most ki akarna egy csicskával járni?

2015. okt. 13. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, el kell kezdeni kezdeményezni, és nyitni. Kulturáltan, okosan. Biztos lesz, aki nemleges választ ad, és elutasít. De nem kell feladni. Ha meg sem próbálod, akkor tuti nem lesz barátnőd.
2015. okt. 13. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát... egyes...bammeg,neked is sok empátiád van (nyomorék),na mind1.

Öcsi nemtom hány éves vagy(max 14-15 lehetsz)de azt tudnod kell, hogy nem tart senik csicskának, ÉN legalábbis nem, szóval a lényeg: a lányok nem mindig veszik kézpénznek az olyan yampiknak meg mayereknek a pofázását, bár nem igazán ismerem a problémád, de biztos szar ügy hamár ide beírtad...

Csak légy nyitott és kedves, ne félj a kudarctól még ha kettesével járnak, vagy 10-ével!

2015. okt. 13. 18:52
 5/5 A kérdező kommentje:

17 leszek pár hónap múlva és még egy velem egykorú lány sem fogta meg a kezemet..

Még puszit sem kaptam.

Természetesnek veszem hogy velem nem akarnak beszélni a lányok (mint régen) és az is természetes nekem hogy én sem beszélek velük.

Régen csúnyacska volt a fejem és mára helyesebb lett, de mivel komplexusaim lettek mert egy lány sem szeretett ezért képtelenségnek tartom hogy kezdeményezek... :(

2015. okt. 14. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!