Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelnek a fiúk, de a valóságban túlságosan félek kezdeményezni, miért? 16/F
Néhány éve valamiért elkezdtek érdekelni a fiúk..
A problémám, hogy ha esetleg lenne lehetőségem neten beszélni eggyel, akkor rendszerint pár szó után, mintha belül tudnám, hogy ez tilos és beteges és stb, ezért felfüggesztem a beszélgetést részemről...
Élőben még rosszabb, mert rá sem tudok gondolni egy fiúra úgy... Szintén ugyanaz okból kifolyólag..
Őszintén szólva, szeretnék fiúval párkapcsolatot, de nem merek..
Miért? Mit tegyek?
Én azt hittem lány vagy xD de így fordult a kocka :D figyu haver! értem én h divatba jött a melegség de mielőtt belangyulsz, próbáld ki 1-2 lánnyal is a dolgot! ha utána is a fiúk kellenek akkor áldásom rád. legalább több csaj marad nekünk :) + ha homár leszel akkor vagy titkolnod kell vagy ha felvállalod akk meg sok pofont fogsz kapni az élettől..
21/F
Azt remélem tudod, hogy a pridenak semmi köze a homoszexualitáshoz (kis túlzással). :)
Bár gondolom te még mindig azt hiszed el, amit hallasz/olvasol. :(
A legfontosabb először is, hogy elfogadd magad. Ameddig úgy állsz a dolgokhoz, hogy ez beteges, stb., addig nem fog menni. Hála az égnek az emberek már kezdik valamennyire elfogadni a melegeket, aki meg beszólogat, azzal ne törődj. Nem tilos fiúkkal beszélgetned, vagy többet érezned irántuk. Hidd el, hogy amint elfogadtad magad, könnyebb lesz kezdeményezned, ismerkedned :) Sok sikert :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!