Általában izgulok emberek között. Látom, hogy legtöbbször megnéznek a csajok és sztem jóképű vagyok, de itt megáll a tudományom. Mit lehet tenni ha túlságosan félsz kezdeményezni? 21/F
ugyanez a szitu...
ismeretlen csajokkal nemtudok mit kezddeni....csak baráti körbol voltak mindig barátnőim.
sok kérdést tettem már fel itt, és aztmondjáák, legtöbbször, hogy semmitnemkell tenni, csak ha rámosolyog, visszamosolyogsz, stb stb szemezel vele, iylenek ,aztán ha bulihelyen vagy, akkor később odamész hozzzá, és semmitnemszolsz, csak elkezdetek táncolni....utánna meg már csaknyit majd valaki párbeszédet..:D
még nem probáltam, de kifogom élesben egészbiztos :DDD
Több vért a p***edbe és mission accomplished azta rézfántütyülő kisangyalát, mi vagy férfi vagy kockásfúlú nyúl?
Nem azért lettél az aki vagy, hogy rinyálj hanem azért, hogy küzdj, hogy te légy a domináns és legfőképp, hogy te tudd mikor mit kell csinálni. Minden ott van a fejedbe születésed óta csak tudd előhozni.
Azért is megnézhetnek a csajok, mert hót hülyén nézel ki! Ebből, meg hogy szerinted jóképű vagy(eszem-f@szom megáll), még nem következik hogy valójában is az vagy.
Ha túlságosan félsz kezdeményezni, akkor NE KEZDEMÉNYEZZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!