Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű, edzett, okos, kedves srác vagyok, azért nincs barátnőm mert nem vagyok elég g*ci igaz?
Figyelt kérdés
És most nehogy le egoistázzatok. Tényleg nem vagyok az. De rájöttem ,hogy az a gond hogy én tényleg kedves vagyok és szeretnék egy normális aranyos lányt és úgygondolom ,hogy ha egy g*ci lennék akinek nincsenek érzései és nem hajt ,hogy megszerezze a lányt akkor tuti nekem is összejönne. De ez így már tökmindegy ha egy lány megszimatolta hogy oda vagy érte vagy kedves vagy vele és nem játszod meg magad meg nem nézed le őt akkor már nem is érdekled. Ez így van és NEM CSAK PLÁZA P*CSÁKNÁL , nem vagyok hülye ,hogy olyanokkal kezdjek. A normálisnak mondott lányok is ugyan ezt csinálják. És lehetsz férfias, rejtélyes, távolságtartó teljesen mindegy ha tudják ,hogy kedveled őket akkor már vége.2012. jún. 17. 19:46
2/37 anonim válasza:
mindig az szív aki jobban szeret sajnos
4/37 Advocatus Diaboli válasza:
Unalmas voltál neki. Ennyi. Történt már meg velem is, de nem változtattam a "csajozási taktikámon" továbbra is jófej voltam, ráadásul én vallottam be hogy szeretem és már 2 éve van barátnőm. Sutty. Egyszer fent, máskor lent. Nem jöhet be midnen lánynak ugyanaz.
5/37 anonim válasza:
Az első szótól az utolsóig igaz. (sajnos...)
6/37 anonim válasza:
Jóképű, kedves, okos, edzett vagy. Nincs is hibád ugye? Akkor te biztosan Chuck Norris vagy.
Unom már azt, hogy ha valaki nem talál magának partnert, MINDIG a másik felet hibáztatja először. Talán ha először magadba néznél, akkor találnál. És valószínűleg találni is fogsz.
7/37 G'sX válasza:
szerinted vagy jóképű, edzett, okos, kedves a valóságban meg úgy látszik csak egy lúzer balf@sz
8/37 A kérdező kommentje:
Unalmas? Ugyanmár. Nem vagyok unalmas, az a gond hogy szeretem és ennyi. Lehetnék rocksztár is ilyenkor már az is mindegy. Persze neki olyan kell aki nem szereti az után meg futkos hát ennek sok értelme van ;) . Aztán majd írja ki ide a kérdést ,hogy megvert a barátom bla bla. Hát grat ,hogy mindenki ilyen alacsony szellemi szinten van.
2012. jún. 17. 19:55
9/37 A kérdező kommentje:
Utolsó ne magadból indulj ki. köszi
2012. jún. 17. 19:55
10/37 anonim válasza:
amúgy engem is megcsaltak egy semmi extra lánnyal aki minden fiút az ujja köré csavar hogy reménykedjenek hátha lesz valami aztán semmi.... igazából az a baj az emberekkel hogy mindig a változás kell nekik minidg új mindegy hogy rondább hülyébb, vagy szemetebb csak ne te legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!