Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű, edzett, okos, kedves srác vagyok, azért nincs barátnőm mert nem vagyok elég g*ci igaz?
Öregem, kár belemagyaráznod bármit is a dologba, ezért nincs senkid:
Jóképű, edzett, okos, kedves srác vagyok
EGYSZÓVAL: BEKÉPZELT!!!
Ez így van, a nők olyan beképzeltek lettek mára, hogy eszméletlen. Kérdem én, csak MAgyarországon ilyenek az emberek? Tudom mindenhol vannak szemetek, beképzeltek, de van olyan hely egyáltalán ahol normális lányokat is fel lehet lelni??? Most erre biztos nekem támadnak hogy szánalmas vagyok, nagyképű vagyok, meg hogy ilyen hozzáállással egyedül maradok. Akkor öljem meg magam mert nem kellek senkinek? Pedig jól nézek ki, kedves vagyok és okos...tessék lehet oltogatni.
Teljesen egyetértek a kérdezővel, jobb ha rohadtul g..cik leszünk. Bár az sem jó mert akkor már a nők szemében bunkó parasztok leszünk. A nőknek semmi se jó. Jöhet a beszólogatás, gyerünk gyerünk. Kössetek belém.
Ne foglalkozz az ilyen válaszokkal, főleg mert nem ismernek Téged.
Én kifejezetten gyűlölöm ÉS le is nézem az olyan pasikat mint amilyenné te szeretnél válni. Szerintem semmit nem kell változtatnod. Csupán kell találni valakit, aki nem a mai trendnek él. Hiszen manapság egyre lentebb csúszik a mérce. Én is azt veszem észre az ismerőseimnél, hogy már bejön az utcán köpködés, a megcsalás, és a többiről ne is beszéljünk. Lehet, hogy én régimódi vagyok de nekem például alapvető " követelmény" , hogy a srác ne cigizzen, ne legyen egy alkoholista, ne legyen partiállat. Legyen normális, OKOS, kedves, ŐSZINTE, HŰSÉGES. És valljuk be ebből elég kevés van.
Viszont ha -a te szavaiddal élve- g*civé válsz, nem olyan lányt fogsz találni, akivel jól kijönnél. Hiszen nem magadat adod...
Légy önmagad..
Kicsit igazad van sajnos :/ 19 éves lány vagyok, és én is nemrég jöttem rá, hogy aki nyomult rám, aranyos volt velem, megadott nekem mindent, az nem kellett, mert nem volt olyan érdekes. Aki meg csak néha beszólt nekem valami olyasmit, hogy "heló bébi" vagy "hm formás a popsid, megfoghatom?" (és ezek mellett jól is nézett ki) az után meg csorgott a nyálam. Vártam, hogy mikor jön fel facebookra, de ráírni nem írtam. Aztán vártam hogy írjon, de nem írt. Eltelt fél nap, és este rám írt végre, de teljesen semmitmondó volt a beszélgetés. Azok mellett ugyebár, hogy flörtölt velem kb 2-2 percig.
Míg a másik srác, aki a tudtomra adta, hogy tetszem neki, szeretne közelebbről megismerni, lehetett akármilyen vonzó, nem kellett :/
Erre tudok is példát mondani: Kinéztem magamnak már hónapokkal ezelőtt egy srácot facebookon. Egyszer csak megbökött :) Visszaböktem, elkezdtünk beszélgetni, majd találkoztunk. Eljött értem, elvitt kajálni, hazahozott, minden apróságra figyelt. Mégsem ő mozgatta leginkább a fantáziám, hanem egy másik srác, aki még csak helyesnek sem volt mondható. Néha napján rám írt, bókolt kettőt, amellett hogy szépen kifejtette, hogy mennyire lefeküdne velem, és hogy egyszer majd menjek át hozzá.
És igen, magam sem értem, hogy miért???? Annyiban volt ő csak jobb, hogy magasabb volt, meg jobb teste volt... Viszont a fejem hát nem is tudom... :) Viccesen fogalmazva egy zombira hasonlított :D
Szóval kishaver... igen ez sajnos így van, és mi lányok sem értjük, hogy miért vagyunk ilyen baszottnagy idióták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!