Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya srác hogy udvaroljon egy lánynak? Mert én bizony elég ronda vagyok, de amúgy okos meg értelmes, de nem merek egy lányhoz se közeledni. Szinte érzem hogy lekoptatna. Mit tegyek?
akkor ne játszd el hogy menőgyerek vagy vagy nagy macsó
adj a külsődre öltözz normálisan
ki mondta h ronda vagy?
most nem fogom bizonygatni az ellenkezőjét de egy lány észreveszi ha ilyen kis teszetosza szerencsétlen a pasi
miért nem vagy megelégedve magaddal?
jelzem senki sincs én se
add magad legyél természetes és kedves különös figyelmet fordíts a lányra aki teccik mosolyogj rá sekíts neki beszélgess vele
16/L
Legyen egy egyéni stílusod, ami másnak nincs.
Nekem több srác is bejön, akik mások szerint csúnyák.:D De mindeggyik srácban van valami, ami megfoghat. Gondoldd át, hogy benned mi van, ami másnak nem nagyon lehet, vagy mi foghatna meg egy csajt benned, és azt hangsúlyozdd ki.
Menj el fodrászhoz, szolizzál kicsit, járj el sportolni, buli előtt/tali előtt fürödk meg, fújj magadra valami dögös parfümöt, legyél mindig telljesen ápolt és nem lesz semmi baj. Érezd jól magad a bőrödben, és eszed be se jusson hogy te ronda lennél. Az ronda aki annak képzeli magát. Legyél laza és nyíltan beszélgessél a lányokkal. A lányoknál a külső csak másodlagos..ha jó a beszélőkéd, értelmes vagy, nyílt, és elhiteted a lánnyal hogy okosabb vagy nála, akkor nyert ügyed van. Légy magabiztos, és lássák rajtad, hogy tudd mit akarsz.
Csináld azt amit mondtam és annyi nőd lesz ahányat akarsz.
énse járok el bulizni de néha de ettől függetlenül lehet vki szép és nem ronda, én egyáltalán nem tartom magam csúnyának sőt...:D nah jó nem vok nagyképű de van önbizalmam
ha szép ruhákba jársz ápolt vagy akk máris jobban érzed :)
sok lánynak nem kell az h szőke és kigyúrt legyen a pasi ha nem vagy duci akk azt sztem többen szeretik
fel a fejjel :) sajna kevés olyan srác van aki így gondolkodik szal sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!