Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnya srác hogy udvaroljon egy lánynak? Mert én bizony elég ronda vagyok, de amúgy okos meg értelmes, de nem merek egy lányhoz se közeledni. Szinte érzem hogy lekoptatna. Mit tegyek?
figy lényeg h ne az ilyen tökéletes pláza cicákat szólítsd le!
én tipikusan nem vagyok az a pláza cica és én nem tartom magam csúnyának és más is mondtam már h jól nézek ki de ha engem vki leszólít bárhol és nem rögtön a tipikus csajozós dumával jön akkor én simán elkezdek vele beszélgetni akár h is néz ki!
szerintem eleve olyan h vki csúnya olyan nincs!
azt meg h ne a pláza cicákat szólítsd le azt csak azért mert h nekik a hozzájuk hasonló tökéletes pasi kell.
viszont bármelyik csaj aki kicsit is normális tuti h nem lesz bunkó veled, max egy bocsi de most mennem kell dumával közli h nem de akkor se úgy mint egy pláza cica tenné, szerintem nyugodtan kezdj el ismerkedni .
egyébként meg a chatek a legjobbak erre mert ha vkivel lekezdesz beszélgetni úgy h nem tudod h néz ki de szimpi akkor utána már nem érdekel h h néz ki.
és ha te elfogadod magad akkor más is el fog!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!