Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játszik velem? Van egy srác, akivel tavaly nagyon jóban voltunk. Konkrétan, miután elég csúnya módon hagyott el a volt barátom, ő segített újra magamra találni. (folyt. )
A legjobb barátok voltunk, és egymásba szerettünk. Egy hónapig ment az évődés, egy hétig - sulin kívül - kavartunk, de közben ellentétes dolgokat mondott. Egyrészt, hogy szeret, és pont ilyen lányt szeretne, másrészt, hogy ő most nem akar kapcsolatot, és ezt meg kell értenem. Egy hét után besokalltam ettől a van-nincs-izé dologtól, és mondtam neki, hogy ha úgyse akarja komolyan, akkor inkább ne is legyen semmi. Erre ő másnap, hogy már majdnem meggondolta magát... Nem jutottunk később se dűlőre...
Egész nyáron nem találkoztunk, nekem őrült módon hiányzott... Most, hogy elkezdődött a suli, és látjuk egymást, olyan furcsa... Bökdös, lökdös, összevizez, mint egy ovis, és az órákon néz, mosolyog...
Szerintetek, csak szórakozik velem, vagy inkább puhatolózik?
Köszi szépen a válaszokat! 17/L
Valószínűleg hiányzik neki a társaságod, de vigyázz, mert nem biztos, hogy párkapcsolatilag.
Kerüljetek újra jó viszonyba és majd meglátjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!