Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű, edzett, okos, kedves srác vagyok, azért nincs barátnőm mert nem vagyok elég g*ci igaz?
Figyelt kérdés
És most nehogy le egoistázzatok. Tényleg nem vagyok az. De rájöttem ,hogy az a gond hogy én tényleg kedves vagyok és szeretnék egy normális aranyos lányt és úgygondolom ,hogy ha egy g*ci lennék akinek nincsenek érzései és nem hajt ,hogy megszerezze a lányt akkor tuti nekem is összejönne. De ez így már tökmindegy ha egy lány megszimatolta hogy oda vagy érte vagy kedves vagy vele és nem játszod meg magad meg nem nézed le őt akkor már nem is érdekled. Ez így van és NEM CSAK PLÁZA P*CSÁKNÁL , nem vagyok hülye ,hogy olyanokkal kezdjek. A normálisnak mondott lányok is ugyan ezt csinálják. És lehetsz férfias, rejtélyes, távolságtartó teljesen mindegy ha tudják ,hogy kedveled őket akkor már vége.2012. jún. 17. 19:46
31/37 anonim válasza:
Jah látszik. Ennyit arról hogy valaki is rendes a másikkal...
32/37 anonim válasza:
Itt csak az a baj, hogy 1 az 1000000-hoz az esélye annak, hogy megismerkedj egy olyan emberrel, akivel együtt lehetsz és 1 a 10000000000-hoz az esélye annak, hogy együtt is lesztek. És utána meg kell tartani. :(
33/37 anonim válasza:
Én hozzád is megyek ha gondolod, mert én mindig azokat a g*cikkel kezdtem akik csak kihasználtak, ellöktek maguktól, még azok is akik normálisnak tűntek.. Sajnos :( (20éves lány)
37/37 anonim válasza:
Az a baj, hogy sokszor a nők se tudják, hogy mit is akarnak (persze az ő határozatlanságukra általában van mentség, de ha egy férfi nem tudja, hogy mitévő legyen, akkor az már baj a szemükben). Ha kedves vagy, akkor gyengének tartanak. Ha bunkó vagy, akkor azért nem kellesz, mert így viselkedsz. (Kivéve azokat, akik kifejezetten erre buknak.) Ha határozott vagy, akkor az a baj, mert nem csavarhatnak az ujjuk köré. Ha határozatlan vagy, akkor az a baj, mert bebizonyítottad a gyengeségedet. Ha megjátszod magad, akkor szemétláda vagy, ha nem játszod meg magad, akkor unalmas vagy. Ha érdeklődsz utánuk, akkor lihegő kiskutyának tartanak, ha nem érdeklődsz, akkor meg azért ejtenek, mert közömbös vagy. A normálisnak tűnő lányok között is sok a hp, rengetegen felszínesek, hiába mondják, hogy nekik rendes pasi kell, úgyse azt választják. Meg aztán nem is veszik a fáradságot, hogy elbeszélgessenek a másik emberrel, mert azt ugyan minek. Volt egy ismerős lány, aki tetszett, írtam neki üzenetet, megkérdeztem, hogy milyen volt a terepgyakorlata stb., b*szott visszaírni. Nyilván értek a szóból, és így is el lehet intézni, de az én szememben ezzel kiállította a szegénységi bizonyítványt. Sz*rul esett, nem tagadom, de ennyi jutott. Amúgy meg a nők mindig azzal dicsekednek, hogy hiába a férfiak udvarolnak, de ők választanak közülük. Hát mindenki egye meg, amit főzött, akkor is tessék a választás jogával dicsekedni, amikor a férfiak szívatósra veszik a figurát. Elvégre a nő választott, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!