Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű, edzett, okos, kedves srác vagyok, azért nincs
barátnőm mert nem vagyok elég g*ci igaz?
2012. jún. 17. 20:14
Sajnos a nők zöme nem becsüli meg az "egyszerűbb" fiúkat, nekik "izgalom" kell, meg "ki akarják élni" magukat, mert ugye ettől lesznek nagykislányok, és ettől fogadja be őket a csorda. Ja és nem mellesleg a "rosszfiúk" sokkal izgalmasabbak a számukra, a jófiúk ugye mindig ott vannak mellettük, figyelnek rájuk stb., ez elég unalmas. Végül kikötnek egy bunkó mellett, aki porba döngöli és kihasználja őket, ők meg pitiznek neki, és loholnak utána. (Ja és még ránk mondják, hogy a farkunk irányít bennünket. Hahaha...) Magasról lesz*rják, hogy esetleg mekkora fájdalmat okoznak egy-egy normális srácnak a viselkedésükkel, de ha nekik okoz fájdalmat az a bunkó, akivel összeálltak, akkor mindenkinek kutya kötelessége őket sajnálni, és akkor persze mindenki hibás, csak ők nem. Hangsúlyozom: ez a többség, nem mindenki. Vannak néhányan, akik tényleg normálisak, és megbecsülik a rendes fiúkat, csak éppen őket nagyítóval kell keresni. Remélem, találsz majd valakit, de az biztos, hogy nagy szerencsére és sok kitartásra lesz szükséged a mai világban.
2012. jún. 17. 20:19
Hát én női szemmel nem nagyon értem ezt a egészet. Én sokáig vártam hogy jöjön egy olyan férfi az életembe aki a férfiasságot és a határozotságot nem keveri össze a bunkó machó stilussal, és hát nagyon nehéz volt megtalálnom.
Én mint nő arra vágytam hogy a férfi legyen velem megértő, figyeljen rám de ne csak olyan ("aha jó" aztán nem is tudja mit mondtam) legyen kedves de ne csak az első 2hónapban és persze legyen udvarias de mindemelett ne legyen papucs, legyen határozott és férfias de ne attól érezze magát férfinak hogy ha nem tetszik neki valami akkor megüt mert az nem férfi hanem patkány, nehéz volt de megtaláltam és az életmet adám érte mert szeretem. Szerintem te nem jó körökbe mozogsz vagy esetleg nagyok vagy külsőre vagy belsőre az elvárásaid. az egyszerű hétköznapi nők szerintem erre vágynak a karrierista sikeres vagy bombázó nők meg nem vágynak ilyenre mert ugyérzik ővék a világ és nekik a rosszfiúk kellenek akik jól megfaralják őket majd jól megalázzák őket és tovább álnak. Sajnos ez az élet de a másik meg az hogy az sem mindegy hány éves vagy. én a KOMOLY huszonévesekről írtam.
2012. jún. 17. 20:20
Igen,ez probléma. Izgatni kell a lányokat,az fontos,bókolni kell nekik,és kedves és rendes is lehetsz vele. DE ne hagyd,hogy nyeregben érezze magát!!! Néha tűnj el,titokzatoskodj,ígérj meg neki valamit,aztán tegyél úgy,mintha nem érdekelne. Majd amikor már teljesen lemondott rólad,akkor tűnj fel! Legyél határozott,és ne mutasd ki az érzéseidet! Ne tudja rólad,h mit akarsz. Tudom,a nők szeretik ha a pasi egy felkiáltójel,de megunják. A kérdőjel pasik eleinte nem annyira szimpik,de hosszútávon izgatóbbak. A bókok azok fontosak,tudja rólad,h tetszel neki,de attól még tegyél úgy mintha nem akarnál tőle semmit.
Mondjál neki olyanokat,amiket csinálnál vele(pl. elvinnéd hawaira,vagy h lefeküdnél vele,feleségül vennéd stb.) ami viccesen és hihetetlenül hangzik,de akár egyszer meg is történhet,ez izgatja a lányokat.
2012. jún. 17. 20:21
Izgathatod őket, lehetsz velük kedves, bókolhatsz nekik, lehozhatod a csillagokat is az égről akármilyen formában, lehetsz önmagad aligha lesz siker...én próbáltam már, és belefáradtam, direkt olyan csávókkal jöttek össze akik le se sz@rják őket, akkor kiben van a hiba? Hát nem bennem az tuti. Egyszerűen beleuntam már az udvarlásba, nekem már sok az egész. Inkább tanulok és karriert csinálok.
2012. jún. 17. 20:27
26/37 Nightek válasza:
Egyetértek, ez a kérdés engem is sokat foglalkoztatott és foglalkoztat. Én arra jutottam hogy a lányok is változnak, az életet nem lehet az ilyen discohuszár menőcsávókkal leélni aki állandóan csalja őket. Én is egy cipőbe járok veled, elég kigyúrt vagyok, mások véleménye alapján okos és intelligens valamint érzékeny. Eddig bármelyik lány kikosarazott mondván legyünk csak barátok mert én tényleg rendes voltam velük, meghallgattam minden bajukat, kedves voltam és még bókoltam is. Erre ilyen kis gizda diszkóköcsögögre hajtanak akik tényleg le se szarják őket. Én sem értem a dolgot, de egyvalamit mondok: NE ismétlem NE állj be a sorba, ne legyél te is olyan paraszt, mert akkor magaddal nem tudsz majd elszámolni. És igen biztos vagyok benne hogy vannak lányok akik megbecsülnek és szeretnek majd ezért. Ne add fel én se teszem :)
2012. jún. 17. 21:38
27/37 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat jó fejek vagytok :)
Nem olyan régen én is tettem fel ilyen kérdést, csak egy kicsit a nők szóhasználatával..hát sok bunkó megjegyzést kaptam, de nincs mit, örülök hogy jobb lett a kedved.
2012. jún. 17. 22:16
Jah igen ez van, a lényeg hallod hogy próbálj minél több információt szerezni a csajok elcsábításához, alkalmazkodj. ÉS PRÓBÁLJ olyan lányokat találni akiknek nem izgalmas az életük, mert ők rád vágynak, csinálj izgalmas életet, bókolj is de légy lekezelő azért, ne olvadj el tőle, érd el azt hogy mintha neki kéne meghódítani téged, rák se tudja miért de így kell csinálni :/
F18
2012. jún. 17. 23:59
Utolsó, nem éri meg a fáradtságot egy nőért ennyit tenni. Komolyan nem.
2012. jún. 18. 00:18
Kapcsolódó kérdések: