Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » JÓKÉPŰ sorstársak! Volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

JÓKÉPŰ sorstársak! Volt már veletek olyan, hogy pontosan tudtátok hogy tetszetek a csajnak, de mégis elszúrtátok? Ha igen, mi lehetett az oka?

Figyelt kérdés
22/F vagyok, általában csak olyan csajokkal randizok akik ők maguk hívtak, vagy valahonnan (pl.hugom által) tudom hogy tetszem az illető csajnak. A helyzet viszont, hogy az első randi után 80-90%-ban elhidegülnek tőlem, nem is értem miért. Nem vagyok agresszív, viszonylag beszédes vagyok és szerintem unalmas sem vagyok. Mi lehet a hiba?
2012. jún. 23. 02:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy túlságosan nyomulsz.
2012. jún. 23. 02:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Leírtad a kérdésben a választ.. "ők maguk hívnak", a csajoknak olyan pasi kell aki férfi, aki nyomul, nem túlságosan, de érezhetően és "hódít", benned ez nincs meg, mert ők hívnak. Gondold magad egy pillanatra oroszlánnak, egy prérin vagy, látsz nőstényeket és hímeket. A hím odamegy ahhoz a nőstényhez aki engedi és megtörténik a dolog, nem a nőstény megy oda és vonszolgatja.. :)
2012. jún. 23. 02:21
 3/8 anonim ***** válasza:

én várattam (tehát töketlen voltam) egy lányt egy évig, majd ő megunta. bár utána még rákérdezett a 'csak szex?'-re, de barátok maradtunk.

rögtön utána szintén töketlen voltam, de az hamarabb verte ki a biztosítékot.

a tanulság az (de igazából úgyis a saját hibádból fogsz tanulni), hogy legyél bátor. az beválik.

2012. jún. 23. 02:45
 4/8 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Valamit elbaszol élőben, megkérdezhetnéd húgod, hogy mit mondtak a barátnői.
2012. jún. 23. 02:51
 5/8 anonim ***** válasza:

régebben volt ilyen velem.

a karriert a lóvét választottam a csajszi helyett.

éjjel nappal a lóvét hajszoltam és sokat is kerestem a nő meg a kispadon várt...egy darabig és nyelte az arroganciám.

már 9 éve,de még mindig bánom azt az elszúrt kapcsot.

a te szitudra meg csak úgy lehetne megoldást találni,ha konkrétan leírnád a randik menetét.

2012. jún. 23. 03:48
 6/8 Hunter92 ***** válasza:
58%
Nem baj az, ha ők hívnak, sőt ez legalább egyértelmű jele a vonzalomnak. Viszont tényleg légy férfi és te irányíts! Azaz, mondj nem-et! Amikor egy csaj elhív randira, mond azt, hogy nem érsz rá, dolgod van. Lássa, hogy van életed és vannak számodra fontosabb dolgok is, mint ő. Ismétlem, te irányíts! Te mond meg, hogy mikor és hol találkozzatok, hogy mit csináljatok. Ne kérdezd meg tőle, hogy mihez van kedve, ne neki kelljen gondolkodnia azon, hogy mit csináljatok. 3-4 randi után esetleg megkérdezheted, hogy most mit szeretne csinálni, ez azért jó mert szokatlan lesz neki, így még rejtélyesebb leszel a számára. Ez egy másik nagyon fontos dolog, maradj rejtélyes! Sose mondj el mindent magadról, jelents számára kihívást!
2012. jún. 23. 08:08
 7/8 anonim ***** válasza:

"JÓKÉPŰ sorstársak!"

EGO 100+

Beképzeltség 100+

Szerénység 0-

ezek alapján nem lehetsz valami kedves se szóval szerintem talán ezért nem kellettél neki...

2012. jún. 23. 09:01
 8/8 anonim ***** válasza:
A lányok szóhoz jutnak? Miről beszélsz?
2012. jún. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!