Feleségek, menyasszonyok (sorstársak)! Mi elfogadható
szerintetek egy legénybúcsún?
Én szintén nem kértem táncosfiút. A férjem sem "kért" táncoslányt, ő megmondta, hogy aki odarendezi, az fog ott ülni a székben és neki fog táncolni.
Így nem is lett.
Ettől függetlenül én úgy voltam vele, ha lett volna neki, akkor sem lett volna semmi gond. Megbízom a férjemben.
2012. jan. 4. 10:41
Nekem nem volt lánybúcsúm sajnos, de nyugodtan riszálhatott volna nekem egy pucér pasi. Én jól szórakoztam volna, és ettől még nem csalom meg a szerelmemet.
Ugyan igy nem zavarna, ha a páromnak csak táncolna egy nő, ebben még semmi kivetni valót nem találok.
2012. jan. 4. 10:42
3/21 A kérdező kommentje:
A páromban én is megbízom,csak magamban nem....
az az igazság, hogy én a sztriptíztáncosnővel még ki vagyok békülve, vagy a bárokkal. Szerintem a legénybúcsúba ez még belefér. Nyilván ehhez kell bizalom is, és remélem nekem fog pucér pasi táncolni :) nem gond, ha nem, meg furán is érezném magam, mert ők jó pasik általában és sosem volt részem ilyesmiben, de mikor, ha nem a lánybúcsún? :) Fura lenne, ha tudom, hogy táncosnő volt a legénybúcsúján, viszont bízom benne :)
2012. jan. 4. 10:49
3/3
Akkor miért a pasira és a legénybúcsúra vonatkozik a kérdés?
2012. jan. 4. 10:49
hogy-hogy magadban nem? az már legyen a te lelki problémád, de a párodtól ezt ne vedd el... mármint ha arra gondolsz, hogy te nem tudnád megállni. ne magadból indulj ki...
2012. jan. 4. 10:50
7/21 A kérdező kommentje:
Második 10:49-es! Igen,azt hiszem azt az előző kommentemet többen félre fogják érteni. Úgy értettem,hogy ha elnézek egy ilyen "szilikoncicát",akin a sok plasztikától tökéletes minden,valahogy minden önbizalmam elszáll. Főleg ha belegondolok,hogy a legénybúcsún egy ilyen(a férfiak többsége szerint tökéletes) "álomnő" rázza magát egy szál semmiben,azután én leszek a kis átlagos valóság. Értesz engem?
Nehogy azt hidd. Egy ilyen szintű álomnőt rengeteg pénz megfizetni. Vannak pasi haverjaim, meséltek legénybúcsús lányokról, szerintük egyik sem volt nagy szám.
2012. jan. 4. 10:57
A probléma továbbra is az, hogy mennyire bízol a vőlegényedben (elhiszed-e, hogy így is szeret), illetve magadban (elhiszed-e, hogy nem a szilikon a lényeg).
2012. jan. 4. 11:05
Nálunk valószínűleg nem lesz egyikünknek sem se leánybúcsú, se legénybúcsú szervezve, de ha mégis meglepnék páromat egy görbe estével a barátai, valószínűleg jót nevetnék rajta :)
(A táncoslányt szegényt biztos megölném fejben néhányszor, de ennyi :D )
2012. jan. 4. 11:08
Kapcsolódó kérdések: