Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok! Ti vettetek már ruhát az eskuvofutar.hu-oldalról?
Véleményeket szeretnék kapni, h mik a tapasztalatok, szépen dolgoznak-e, pontosan szállítanak-e, de igazából bármi info érdekelne.
Előre is köszi a segítséget!! :)
Próba nélkül nem szabad menyasszonyi ruhàt venni! Lehet, h tök màs fog neked jòl állni, mint ami képen megtetszik.
www.araonline.hu
őt ajànlom, nàla fel is tudod pròbàlni, iszonyù aranyos.
Nála vettem a ruhàm, eladò, ha érdekel...
Szia.Szerintem ha a varosodban elmesz es felprobalsz par ruhat, akkor tudni fogod, hogy jol all-e vagy sem.A zalonokban ugysem muszaly azonnal valaszolj, hogy akkor kikolcsonzod-e azt a ruhat vagy sem. Egy par olyan ruhat felprobalsz amilyent szeretnel rendelni, s akkor meglatod, hogy az mennyire all jol.A mereteidet szerintem meg le tudod venni, az oldalon van segitseg is hozza, es maximum ha a derekadnal egy kicsit bovebb, akkor azt meglehet egy varronovel oldani.
Hajra!Es sok boldogsagot!
Köszi, én is erre gondoltam, h máshol próbálok olyan fazont amit kinéztem, és ha jól áll a fazon,akkor bátrabban rendelem meg a ruhát.:)
Azt azért jó lenne tudni, h szépen dolgoznak-e az eskuvofutarnal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!