Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, menyasszonyok! Esküvő előtt mennyire voltatok idegesek? Volt segítségetek a szervezésben?
Egyedül szerveztem, nem paráztam, nem váltam menyaszörnnyé. :) Pedig csak 2,5 hónapunk volt rá, mikor kisütöttük, hogy legyen.
Pedig nem volt könnyű, egyik-másik család is 250-220 km-re lakott attól, ahol mi, ill. az esküvő, ebéd volt.
Mivel jó szervezőkészségem van, a párom meg a nyugalom szigete nem volt semmi para, meg gond.
Ez egyénfüggő...és pénzé is, persze.
Hát ez tényleg ember és típusfüggő. Mi a párommal szerveztünk mindent, és akkor lettem "feszült" (jóértelemben), amikor ültem hajnalban a fodrásznál, csinálta a frizurám és bevillant, hogy "Úristen! 2 óra múlva asszony leszek!":))
Ha a te esetedben a nővéred kizár mindenkit , és ilyen a viselkedése, igazából nem tehetsz nagyon semmit, biztos izgul hogy minden oké legyen. Persze maga akar mindent, mert az a legbiztosabb...kicsit önfejű is lehet....De majd a lagzin kiengeditek a gőzt és a hangulatban úgyis feloldódik ez a "gond" :))
Nekem volt segítségem (a testvérem), ettől függetlenül az utolsó 1-2 hétben mondták páran, hogy menyasszörny voltam kissé. :) Ehhez mondjuk hozzá tartozik, hogy nálunk minden létező dolog elromlott (de olyan szinten, hogy még az esküvőn is rossz volt a név...), tehát mindennek alsóhangon kétszer kellett nekifutnunk, és ez úgy 4 hónap szervezés alatt már kissé kiakasztott. :)
Szerintem legyél vele megértő, ha túl lesznek az esküvőn majd megnyugszik. ;) És sok boldogságot nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!