Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik már az esküvő előtt együtt éltek, azoknál, hogy volt az esküvő előtti éjszaka? Menyasszonyok hol aludtatok?
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 17:28
1/11 anonim válasza:
Mi csak egy hónapig éltünk együtt az esküvő előtt, de nem mentünk haza szűznek a szülőkhöz: az esküvő előtti éjjel is együtt aludtunk a lakásunkban, egy ágyban.
2/11 anonim válasza:
Szia.Igaz,hogy nekünk még nem volt esküvőnk,csak nyáron lesz,de együtt élünk,és én szerintem a Párommal fogom tölteni az előtte lévő éjszakát is,mint egyébként.
Vagy nem kéne?Babonát szagolok.... :)
3/11 A kérdező kommentje:
csak kíváncsi voltam,mert már jött a sok okos öregasszony, hogy nem kéne együtt aludni, így-meg úgy... de könyörgöm, már 8 éve élünk együtt.
2010. febr. 27. 17:53
4/11 anonim válasza:
Az öregasszonyok korában a lányok a szüleik házából mentek férjhez, de te nem. Ti együtt éltek már jó ideje. Minek álszenteskednél akkor?
Persze ez csak az én véleményem.
5/11 A kérdező kommentje:
én sem akarok, jó így együtt, persze már anyós is kezdte, hogy a babona...
2010. febr. 27. 18:31
6/11 anonim válasza:
Nekünk is idén lesz az esküvőnk, de nem tervezem hogy máshol aludjak, mondjuk nekünk már van gyerek is de amúgy sem.Úgy gondolom, ha minden babonára, meg jelentésre odafigyelnénk akkor mamár senki nem érezné magát jól a saját esküvőjén...
7/11 anonim válasza:
Mi is együtt éltünk,így együtt is aludtunk!:)
8/11 anonim válasza:
mi együtt élünk és az utolsó este is együtt fogunk aludni, viszont a ruhámat ne látta és nem is fogja csak a lánykérésnél. A fotózást ugye az esküvő reggelén szokták megejteni de mi utána fogjuk hisz ha reggel lenne, mire jön lánytkérni már látná.
9/11 anonim válasza:
Mi is együtt éltünk már egy ideje és az esküvő előtti éjszakán sem változttattunk a dolgokon: a saját ágyunkban egymás mellett aludtunk.
10/11 anonim válasza:
Igaz h már 3éve vagyunk együtt,és van egy 2éves lányunk is,mégis úgy jön majd ki lépés (nyáron) h külön alszunk előtte.A babonákból meg csak annyit tartok be h nem láthat a ruhámban előtte,csak akkor már készen,szépen aznap ! :))
De felesleges ezen aggódnod,úgy csináld ahogy neked jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!