Ha tegnap volt peteérésem és a párommal cs hétfő éjszaka voltunk együtt akkor van esélyem a teherbeeséshez?
15-16. körül kéne megjönnie,és tegnapra nagy pechemre megfázott szegény férjem és most szomorkodom...
:)
Szia. Mi is hétfőn éjszaka voltunk együtt a párommal és nekem kedd-szerda is volt pém,meg talán még ma is,majd az kiderül este ha ovuzok!
A kismamablogon ezt írták:
1.A spermiumok bejutnak a szervezetbe,és ott várják hogy találkozzanak a petesejttel.
Előfordul hogy akár 2-3napig is várnak rá,mert éppen nincs peteérés.
Ha félidőben történt az "akció " akkor jó eséllyel 1 napon összetalálkoznak a spermiumok és a petesejt és megtörténik a fogantatás!
2.Ezt követően 7napig vándorol a megtermékenyült petesejt ,és fogantatás számított 7 nap múlva megkezdődik a beágyazódás. Innentől kezdve már lehet HCG a véredben.
3. A beágyazódás 5napig tart,tehát a 12.napon fejeződik be,innentől kezdve rohamosan nől a HCG mennyisége és a 14 napon már vizeletből kimutatható!
Ha érdekel a többi:www.kismamablog.hu
Szorítok érted is.
Majd azért írjuk meg hogy lett-e kis pocaklakónk.
14nap múlva újra itt!??
"jó eséllyel 1 nap múlva összetalálkoznak"
Utcsó voltam.
Rendi vagy utolsó,akarsz privátul is levelezni?
Hát esetleg ma meglátjuk h összejön-e ami azt illeti most van valami folyás félém is...nem tudom annyira komplikált ez az egész...ha úgy van ah irja a kismama oldalon ak reménykedni talán szabad.
Különben múlt hónapba 18.napon együtt voltunk és akkor is megjött nem tudom most már mivan...
Kül.múlthéten is együtt voltunk meg a hétvégén is meg hétfőn is,hova vész el ennyi anyag ha egy sem akar megtermékenyiteni...?!:)
Drukk neked is!:D
Köszönöm. :)
Persze,miért is ne,egyébként az egyik csajszival is csak itt dumálgatunk,egyszer feltettem egy kérdést,és azóta irkálunk ide,mi mindig csak a kommentbe..!
Hisz tudod..a remény hal meg utoljára!
Én a múlthónapban is számítottam a picire,és már annyira bele élem magam,hogy mikor megláttam a vért a bugyimban..hát nem volt kellemes érzés..ezzel csak azt szeretném mondani hogy csak óvatosan kell bánni a gondolatokkal! Én is most vissza vettem az arcomból,nem mondtam senkinek sem,egyedül anyu tudja hogy lehet hogy sikerült!
Neked fáj a hasad,cicid mikor péd van?
Nekem ugyebár kedden-szerdán volt és még mindig fáj mind a kettő!
Ti mióta próbálkoztok?
Mi még csak kemény 2hónapja.
A cuccal kapcsolatban..engem is érdekelne hova lessz annyi,én most úgy próbáltam bent tartani őket hogy szex után 5perc popsi alá párna + 5perc gyertya állás,és ha nem muszáj nem nagyon kéne felkelni utána már!
Szedsz vitamint? Én elevitet,de elég csak úgy hogy miután elmúlik a mensid utána rá 2hétre kezded és addig szeded míg megnem jön! Én személy szerint fontosnak tarom,talán ezzel is segítjük a kicsit+feltöltöd a szervezeted!
puszi.
Örülök hogy visszairtál!:)
Mink december óta próbálkozunk újra,ugyanis októberben volt egy missed ab-om.Azt mondták utána gyorsabb a teherbeesés de úgylátszik nem mindenkire igaz.
Tudod azt mondják h ne görcsölj a témán m nehezebben fog összejönni és biztos van valami abban is amit mondtál a gondolkodásról.Én képzeletben eljátszom azt a részt a megtermékenyitésről amit a nicsak kibeszélben láttam,tudom hülyeség dehát ez van...
Igen szedek terhes vitamint,2-3 naponta,már cs a folsav miatt is és amúgy is legalább nem vagyok megfázva meg stb.
Első baba lenne nektek?
Hoxán szoktál beszélgetni?
Én ott jobban feltalálom magam habár itt meg az tetszik h névtelenül kérdezhetek,igy kevesebb a letolás,főleg amikor elirok egy-két betüt és kapom a helyesirási fejmosást...
hát drukkolok !még egy kicsi és meglátjuk hogy összejött-e,fő a pozitiv gondolkodás!:)
Szia.
Sajnálom nagyon!
Nekünk is első baba,és mi karácsony óta próbálkozunk,ez még nagyon csekély idő!
Igen én sem vagyok beteg azóta mióta szedem,úgy hogy eléggé hasznos!
A pozitív gondolkodás nagyon nagyon fontos!
Megpróbálok úgy hozzá állni a dolgokhoz hogy hiszem hogy jön minél előbb!
Neked fáj a hasad?
Nekem kedden volt a pém és még azóta is fáj!
Drukkolok mind a kettőnknek,nekem pont Valentin napon fog kiderülni hogy mi lesz!
Szép napot!
puszi.
Szia!
Hogy vagy?miújság?
Képzeld fáj a hasam alja olyan mintha izom lázam volna és a sebem helye nagyon érzékeny,melleim is érzékenyek...
De nem akarok nagyon reménykedni szerintem megfog jönni a jövőhéten,habár jobban örülnék ha valami csoda folytán mégsem jönne meg.
Drukkolok neked!Mikorra készülsz tesztelni?
Szia!
Szerintem nyugodtan reménykedhetsz,azzal még nem ártunk,és hát tudod..a remény hal mg utoljára!!!
Hát nekem is fáj még mindig a hasam is,és a mellbimbóm is!
Én ma hajnali 4kor teszteltem,már nem bírtam tovább...lett egy halvány +csíkom!!!!!! :D
Nagyon boldog vagyok..de még egy picit sem merem bele élni magam,hétvégén csinálok majd még egy tesztet,aztán ha az is +,akkor én leszek a világ legboldogabb embere!!!!
Ez a várakozás annyira rossz,most olyanok járnak a fejemben,hogy tuti rossz volt a teszt vagy rosszul csináltam meg...! Ennél nehezebb nincs a világon!
Szép napot Neked!
És drukkolok mind kettőnknek!!!!
Ez a mi hónapunk! :)
Jaj de örülök neked!!!Megmutatod?légyszii!
Hanyadik napon v?nem úgy mint én?vagy valamit összekevertem...mindegy tényleg örülök!
Én ma vettem észre h valami piros pöttyök voltak az alsónemümön nem tudom mire véljem,meg a hasam alja nagyon érzékeny a melleimről nem is beszélve...de nem akarom magamat nagyon beleélni inkább várom a pirost... :(
Különben februárban van a szülinapom és nem bánnám ha valami csoda folytán mégis állapotos lennék...
jajj de örülök!Még nem gratulálok neh elkiabáljuk!!!irj
Szoritok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!