Ha tegnap volt peteérésem és a párommal cs hétfő éjszaka voltunk együtt akkor van esélyem a teherbeeséshez?
15-16. körül kéne megjönnie,és tegnapra nagy pechemre megfázott szegény férjem és most szomorkodom...
:)
Nem tudom,én az ilyesmit nem számolom,azt tudom h a 28.napot taposom úgyh van még3-4 napom a várt-nem vártig...
ugyanazt mint pár napja,rozsaszines folyásom van,a melleim fájnak meg a hasam alja,bármi lehet még belőle...
jövőhét szerda-csütörtökére nem várom...
Fúúúúúúúúú........de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!
Nagy nagy Gratula Neked!
Látod,én megmondtam..a pozitív gondolkodás! :D
Apa mit szólt?
Mivel teszteltél????????????????????????????
Úgy látszik csak hozzám nem akar jönni a baba,én reggel csináltam Midstream terhességi tesztet..és negatív volt!! :(
A Medi Lab meg csütörtök-péntek halvány pozi..most már nem tom mit higgyek..elkeseredtem!! :(
De neked nagyon nagyon örülök!!!
Igazán megérdemled már ezt a kis babát!
Apa dolgozik még nem mondtam el neki...
Érzel valamit?vannak tüneteid?cs kell h legyen valami m halvány pozi is pozi kell h legyen,neked mostanában kéne nem megjönnie nem?
Hát izgulok nagyon...remélem most összejön mindekettőnknek!
Akkor este nagy lesz az öröm,én ezt szerettem volna adni a páromnak valentin napra..de erről most nagyon lecsúsztam..! :(
Ez az én formám...
Hát csak annyit hogy fáj a cicim,meg a hasam.
Ennyi. :(
Hát én is remélem hogy sikerül!
De sajnos,én már az enyémben nem hiszek,szerintem ez most nem jött össze!
Elvileg holnap holnapután kéne megjönnie!
Neked milyen tüneteid vannak?
Megyek majd délután vásárolni,és akkor veszek én is ilyen tesztet,aztán majd meglátjuk..de így is úgyis kiderül napokon belül!
Hát nagyon kiváncsi vagyok rád!De én azt hiszem h van bent valami neked cs valamit nem jól csinálsz,fáj valamid?érzed h megakar jönni?
nekem a melleim nagyon-nagyon fáj,meg mondtam h a hasam alja,főleg ma reggel is amikor nyújtózkodtam és nem tetszett neki,nem tudom...
én reggel csináltam 1.vizeletből...drukkolok!
meg vegyél nagyon-nagyon érzékenyet!
azt hiszem nálatok van olyan 10es...
nálunk cs egy fajta van drágább meg olcsóbb...
Hát én már nem tudom mi van!
Valami olyasmi érzés mint ha megakarna jönni..tényleg nem tudom!
De ez nagyon rossz ez a bizonytalanság! Most már teljesen elvagyok keseredve! :(
Ti hol laktok?
Vajdaség,Kishegyes
te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!