Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tegnap volt peteérésem és...

Ha tegnap volt peteérésem és a párommal cs hétfő éjszaka voltunk együtt akkor van esélyem a teherbeeséshez?

Figyelt kérdés

15-16. körül kéne megjönnie,és tegnapra nagy pechemre megfázott szegény férjem és most szomorkodom...

:)

2011. febr. 3. 09:26
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Én Pest megye-Gödöllő.

Nah,mit szólt apa?

Az én helyzetem reménytelen,egy újabb negatív tesztel bővült a paletta!

Tuti nincs baba!

2011. febr. 14. 19:18
 32/41 anonim ***** válasza:
Ma reggel meg is jött....:(
2011. febr. 15. 10:45
 33/41 anonim ***** válasza:
veletek mi újság?
2011. febr. 15. 10:46
 34/41 A kérdező kommentje:

:( jaj de sajnálom...de fel a fejjel legközelebb sikerülni fog!

mióta próbálkoztok?

nem tudom én nem érzek semmit minden rendben van azt hiszem,habár vizes folyásom van remélem ez normális...

apa is örül,de nem merünk még nagyon boldogak lenni amig lenem jár a 12 hét és minden rendben nem lesz...nagyon félek ami engem illet de próbálok pozitivan hozzáálni a dolgokhoz...

2011. febr. 15. 13:47
 35/41 anonim ***** válasza:

Még csak karácsony óta!

Biztos minden rendben lesz,csak tényleg pozitívan kell hozzá állni,nem gondolni mindig a legrosszabbra!

Nekem most kicsit betelt a pohár..nem is tudom..fura dolgok kavarognak a fejemben..pl:hogy már nem is kell a baba..szóval most 100% hogy leállítom magam a témáról,és őszintén megmondom,hogy már nem is érdekel..most besokaltam...sok volt ez a 2hónap..minden nap ez járt a fejemben,de ennek véget vetek!

Annyit fogok csak tenni hogy ovuzok és pékor együtt leszünk,meg szedem az elevitet..de pé után nem fogom ezen rágni magam hogy össze jöhetett-e..ha akkor jön!

2011. febr. 15. 14:51
 36/41 A kérdező kommentje:

2hónap után nem kéne még feladnod...nézz utána egy kicsit vannak akik évek óta próbálkoznak na azoknak milyen lehet?

és ha egészségesek vagytok ak cs hamar összejön,kül.is megkell h szokja a szervezet h valami készülödik oda bent!

Nekem valamikor is meg most is ha jól kiszámolom 3-4hónap kellet h teherbe essem...

Remélem most minden rendben lesz velünk...

drukk

2011. febr. 15. 17:01
 37/41 anonim ***** válasza:

Persze jogos.

Azt nem tudom hogy minden rendben van-e velünk,csak reménykedünk!

Talán majd én elmegyek nőgyógyászhoz,megnézetem magam!

A páromat nem hiszem hogy rá tudnám venni,ő utoljára gyerek korában volt orvosnál,azóta nem..úgy hogy reménytelen eset!

Hát drukkolok nektek hogy minden ok legyen a babáddal és persze veled is!

Sok-sok zöldség gyümölcs és pihizés!

Vigyáz magatokra!

2011. febr. 15. 18:52
 38/41 A kérdező kommentje:
Akarsz facebook-on beszélgetni?
2011. febr. 16. 07:30
 39/41 anonim ***** válasza:

Persze dumálhatunk.

Hegedűs Krisztina.

És Te?

2011. febr. 16. 16:44
 40/41 A kérdező kommentje:

Szungyi Ristic Adrianna

sok hegedüs krisztinát dobott ki nem tudom melyik lehetsz az...

2011. febr. 16. 18:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!