Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha tegnap volt peteérésem és...

Ha tegnap volt peteérésem és a párommal cs hétfő éjszaka voltunk együtt akkor van esélyem a teherbeeséshez?

Figyelt kérdés

15-16. körül kéne megjönnie,és tegnapra nagy pechemre megfázott szegény férjem és most szomorkodom...

:)

2011. febr. 3. 09:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos vagy!! :)

Én megmutatnám,csak olyan béna vagyok hogy azt sem tudom hogyan kell feltölteni! :D meg nem is látszik olyan nagyon szépen!

De ha itt az oldalon megkeresed azt a kérdést hogy "Terhes vagyok szerintetek" ezt én tettem fel,és az egyik válaszoló be linkelt egy képet,nah az enyém is kb.olyan!!Pontosan nem tudom hanyadik válaszoló,olvasd végig az összeset!

Hát nem nagyon merek örülni,mert volt aki rosszat írt róla,de majd ezt úgyis olvasod te is!

Nekem hétfőn kedden volt pém,és hétfőn voltunk együtt a párommal,most a 10napon vagyok.

De hétvégén tesztelek mindenképp!

Tiszta dilis vagyok,egész nap a tesztet nézegetem,hogy ott van e még a kis csíkocskám...hál istennek még igen! :D

Szerintem még ne ijedj meg,lehet most kezd beágyazódni,az is járhat pecsételő vérzéssel..a beágyazódás kb. 7napon kezdődig és a 14napon fejeződik be!

Olvass utána.

Szorítok érted!

Szióka.

2011. febr. 10. 16:36
 12/41 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem is februárban van a szülinapom!

Nekem 23. És neked?

Hanyadikat töltöd?

Nekem is ez lenne a legszebb ajándék,ha a hétvégi is + lesz,a párom azt fogja kapni,és egy cumit..annyit fogok csak mondani hogy erre szükségünk lesz mostantól!

Én még egyébként annyira eltudok álmosodni egyik percről a másikra!

Puszika.

2011. febr. 10. 16:40
 13/41 anonim ***** válasza:

Jah.és a kérdések között a második oldalon keresd!

Puszi.

2011. febr. 10. 16:42
 14/41 A kérdező kommentje:

Elolvastam a kérdésedet meg a válaszokat is,érdekessek...:)

23.évedet töltöd vagy pedig 23-án van a szülinapod?

Én 23leszek 28-án,már!

Hát nektek már biztos meglesz a meglepetés,tesztelj holnap vagy holnapután még egyet,kiváncsi vagyok rá!

Bár igazad volna a beágyazódással kapcsolatban,nem bánnám!:)

Üdw:Nana

2011. febr. 10. 18:08
 15/41 anonim ***** válasza:

Szia!

23án leszek 20éves! :)

Mi 5éve vagyunk együtt a párommal,ő 33éves!

Hát megcsináltam ma a másikat,az halványabb lett,most már ott tartok hogy nem is tudom...valahogy annyira bosszant hogy csak halvány csíkok vannak,már azt érzem hogy nem is vagyok terhes,és hogy tényleg rossz volt a teszt! Azt hiszem nem csinálok több tesztet,majd kiderül jövőhéten!!

Remélem neked sikerülni fog!

puszi:Kriszti

2011. febr. 11. 09:52
 16/41 A kérdező kommentje:

Most miért v igy elkámpicsorodva???a halvány csik is pozitivat jelenthet!lehet h ma nem 4kor csináltad meg a tesztet hanem később?kül.is nagyon korán teszteltél ha jól tudom 10 napnak rá a fogantatástól nem?

Türelem és ne gondolkozz ilyesmin hanem hogy ott van és kész-pozitiv gondolkodás!:)

Nekem anno a ments.késése után 4nappal mutatott egy erős pozitivat és hova jutottam?nem a tesztnek kell mindent elhinni!

Nagyon türelmetlenek vagyunk mink nők,de tudod te is h anyukánk mikor tudta meg h terhes?3hónapra rá és megvagyunk,persze nem mindenkinél ilyen későn,de akkor is!

A tesztelésnek van jó és rossz oldala is,egyrészt annak jó aki nem akar gyereket és gyorsan elakarja vetetni,de mink meg ráérünk nem?

kiváncsi vagyok jövő hétre!

2011. febr. 11. 12:27
 17/41 A kérdező kommentje:

ami azt illeti elég korán kerültél össze a pároddal,15évessen?

Én az én férjemmel 6éve ismerjük egymást abból 4éve élünk együtt és féléve házasok

Akkor házasodtunk meg mikor kiderült a terhességem és következő héten abortálnom kellet... :(

2011. febr. 11. 12:30
 18/41 anonim ***** válasza:

Igaz...csak hát nem is tudom,talán erősebb pozit vártam,meg hát már tisztára lehúztam magam hogy nem is vagyok babás..de hát mi nők..ez a türelmetlenség,én legszívesebben már a szex után tesztelnék! :D

Igen,ma 9kor teszteltem. Ennek is van jelentősége?

Igen ma vagyok a 11nap körül.

Neked mi történt a babáddal? Mitől ment el? :(

Igen,14-15éves körül lehettem,és mi kb 3-4éve élünk együtt! Gyorsan megtaláltam az életem párját!!! :)

Én is nagyon szeretnék esküvőt,de a párom nem igazán esküvő párti..ezért nem is nagyon szeretne..de én úgyis kiharcolom magamnak..addig nem nyugszok! :D

Fúú..én is most már nagyon kíváncsi vagyok..remélem tényleg baba,és nem csak a teszt szórakozik velem!!!

Pusz:Kriszti

2011. febr. 11. 17:19
 19/41 A kérdező kommentje:

Szia!Hogy vagy?miújság?

Minél többet jársz ki wc-re annál kevesebb a hcg szinted,örülj neki hogy egyáltalán mutatott neked valamit,nagyon korán teszteltél,mostanában kellet volna az elsőt megpróbálni,de mindegy ma is teszteltél?

És reggeli elsőből kell tesztelni!

Nem tudom mi történt anno a babával,mentem ultrahangra és kiderült nincs szivhang,sajnos,ez kedden volt,csütörtökön már elis végezték a mütétet...ez van.

Meg is bántam az esküvőt annyira mink sem akartunk házasodni de a gyerek miatt lett volna fontos.

Mindegy majd lesz másik,remélem...

Bassza a csőrömet hogy én is próbálok egy tesztet de nem,m cs csalódnék...

2011. febr. 12. 08:58
 20/41 anonim ***** válasza:

Szia.

Nem tesztelem ma,majd jövőhéten!

Hát ja,végülis tényleg szerencsém volt hogy mutatott már valamit..ami persze még egyáltalán nem 100%!

De amúgy,én is így vagyok vele hogy nem nagyon van kedvem tesztelni,mert nem akarok csalódni!!

Hát ha jól számolok ma vagy a 10nap körül?!

Neked mikorra kell nem megjönnie??

Nagyon sajnálom a babádat..nem lehetett könnyű! :(

Persze hogy lesz még..

És te hogy vagy?

Érzel valamit?

2011. febr. 12. 18:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!