Mitől lehet, nem korai még? Jan 16-án volt meg utoljára a mensim, azóta 20.23.30.-án voltunk együtt párommal tegnap óta szinte félóránként kell mennem pisilni még éjszaka is..
Figyelt kérdés
nem érzem, hogy fellennék fázva de ha sikerült is összehozni a bébit még korai lenne a sűrűn pisilés NEM???2009. febr. 4. 12:33
1/17 anonim válasza:
Szerintem korai tünet ez a pisilés, mástól is lehet. Annyira nem is tipikus tünete a terhességnek, (mint pl. a menszi elmaradása), csak ha más terhességi tünetekkel együtt párosul.
Sajnos várni kell még, de kitartás! ;D
2/17 anonim válasza:
Szia! Nekem jan. 15-én volt meg a mensim, és nekem is sűrűn kell jránom pisilni, de ez állandóan így van nálam. Lehet, hogy megvastagszik ilyenkor a méhnyálka és a méh is megduzzad egy kicsit és ez okozhatja. Ez szerintem jó jel, mert ha elég vastag a méhnyálka akkor be tud ágyazódni a baba. Én hétfőn voltam UH-n (19.nap) és a méhnyálkám 14mm volt. Nálad is most kell kezdődnie a beágyazódásnak. Nekem tegnap óta fájdogál, szurkál a hasam és tegnap volt egy 3 tizedes hőcsökkenés, mára viszont vissza felment a hő. Nálad van valami jel, mit tapasztalsz? Remélem mindkettőnknél jól fog végződni a ciklus.
3/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,nem is tudom olyan mintha egy nehéz súly lehúzná a méhemet ,tehát érzem hogy van.egyszer-egyszer beleszúr de más nincs.
2009. febr. 4. 12:43
4/17 anonim válasza:
Szia! Nekem inkább mintha belülről néha a bimbómba nyilalna egyébként nekem sem fáj a mellem, pedig eddig minden hónapban a peteérés után hozzá sem lehetett érni. Hátha biztató ez a jel!!
Utolsó válaszoló
5/17 anonim válasza:
Bocsi a méhet mellnek olvastam, de nekem is elégé nehéz, olyan megjön érzésem is van, mintha zsibbadna, nekem éjszaka fájt jobban most nekem is csak bele bele szúr.
6/17 anonim válasza:
Nekem is jan. 15-én volt meg utoljára. Kb 10-11-ére nem várom (de már nagyon türelmetlen vagyok). Vannak enyhe tüneteim: étvágytalanság (mindenbe beleeszek 1-2 falatot aztán félretolom) néha enyhe hányingerrel, derék fájdogálás, fej fájdogálás. De mivel ez még korainak tűnik és nem akarom beleélni magam semmibe egyenlőre akár valami vírust is beszedhettem... majd meglátjuk.
7/17 anonim válasza:
Az előző vagyok. nekem barátnőm nemrég szült, neki a sűrű pisilés csak később jelentkezett, de gondolom ez is mint minden más ember függő.
8/17 A kérdező kommentje:
Reméljük mindannyiunknak összejött nektek első baba lenne??
2009. febr. 4. 13:03
9/17 anonim válasza:
SZia! Nekem igen, és elképzelni sem tudom, hogy milyen lesz ha terhes leszek!!
10/17 anonim válasza:
Nekem igen. Utolsó két hozzászólás az enyém.
Adri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!