Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet, nem korai még?...

Mitől lehet, nem korai még? Jan 16-án volt meg utoljára a mensim, azóta 20.23.30.-án voltunk együtt párommal tegnap óta szinte félóránként kell mennem pisilni még éjszaka is..

Figyelt kérdés
nem érzem, hogy fellennék fázva de ha sikerült is összehozni a bébit még korai lenne a sűrűn pisilés NEM???
2009. febr. 4. 12:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok, en is csatlakoznek. Nekem Januar 16-an volt meg a mensim. A ferjemmel 21, 25, 28 es feb 1-en voltunk egyutt. Kepzeljetek, vasarnap (februar 1)elkezdtem barnazni, hetfon meg tegnap volt egy pici verzesem, ma ismet barnas. Kerdeztem is itt, hogy mi lehet es sokan bagyazodasra tippeltek es arra, hogy korabban volt pe-m es paran az ovulacios verzest is emlitettek. Haaaat nagyon kivancsi vagyok. Vasarnap azaz a barnazas ota enyhen fajdogal a hasam, olyan mensis erzes de mas tunetem nincsen. Remelem mindenkinek minel hamarabb osszejon a baba. Majd irjatok meg mi let az eredmeny, nagyon kivancsi vagyok. Le is mentem ezt a kerdest magamnak. Szoritok mindenkinek!!!
2009. febr. 4. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is remélem, hogy mindegyikünknek sikerül. Ti mikor teszteltek? Tudom ez még korai de én már nagyon nem bírok magammal...

Adri

2009. febr. 4. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen megvárom a kedd-szerdát és ha nem jön meg akkor hétvégén, nem akarok csalódni, mert ha negatív akkor sem biztos, hogy nincs baba, de megőrjíteném magamat. Egyébként nekem a dokim azt mondta, hogy ha nem jön meg a jövő héten akkor hétfőn azzonal menjek, mert nehezen jött össze és támogatásként akar adni valemilyen hüvelykúpott. De azért vasárnap tesztelek. Egyébként egyértelmű ha nekem késik, mert soha egy napot sem szokott, és clostit szedtem, Uh ellenőrzés mellett, úgyhogy biztosan volt peteérés (2 tüsző) és meg is repedtek.

M

2009. febr. 4. 14:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Szintén csatlakozom. Nekem is 16 án jött meg(sajnos megint)és mi 24,25,27 és 1 voltunk együtt. Remélem sikerült.Én a hétvégén hihetetlenül fel voltam fújódva mint mensi előtt(már komolyan zavart a dolog), hétfőn kedden kéteszer nagyon erősen belenyilallt a méhembe. De végül is ennyi.:(

Nem hőmérőztök véletlenül? Szívesen megnéznék egy két görbét hátha okosabbak leszünk.

Életem leghosszabb hete ez már megint.

Drukk

2009. febr. 4. 14:44
 15/17 anonim ***** válasza:

Itt az én görbém. Jövő hét szerdára nem várom. Hétfőn kezdett húzódott a hasam. Kedden reggel 3 tizedet csökkent és tegnap mensi szerűen fájt a hasam mintha meg akarna jönni inkább zsibbadt, este szurkált, és ma is érzem néha beleszúr. A mellem nem fáj egyáltalán pedig eddig mindíg nagyon fájt peteérés után. Hétfőn voltam UH-n ahol látta a doki hogy a tüsző megrepedt. Clostit szedtem és 2 tüszőm is volt. Véleményetek?

[link]

2009. febr. 4. 15:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Az én görbém majd teljesen ilyen, csak nem 3 tizedet hanem egyet csökkent csak.

[link]

Nekem a ciklus rossz helyre dobta a pét. Az utlsó csökkenésnél volt.

Nekem se fáj a mellem pedig szokott. De aztán sokszor úgy érzem minden olyan mint a múlt hónapban.:(

Bár tegnap ok nélkül kiadtam a párom útját(pedig szeretem hát tőle lenne baba és ez a vágyam), ma meg valakivel összeszólalkoztam a melóba(én általában elvonulok puffogni ha valaki igazságtalanul bánt és kiadom valakinek a mérgem), most egész nap bőgtem. Úgy érzem az egész világ ellenem van.

Talán ez is jel lehet, nem vagyok ennyire hülye amúgy..:)

2009. febr. 4. 15:24
 17/17 A kérdező kommentje:
Nekem már van két fiam mi a harmadikra gyúrunk az első kettő ripsz-ropsz összejött de a harmadik nehezen jön de reméljük jön írjatok majd kinek jön újabb terhességi tünet.reméljük együtt örülhetünk!!!
2009. febr. 4. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!