Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok-vőlegények, másnál is van ez így?
Nem vagytok egyedül :) Itt ugyanez a helyzet, mint nálatok, közel három éve vagyunk együtt, minden megvolt, az esküvőhöz még pénz kell.... pénz, pénz, pénz, pénz, pénz... :( De fel a fejjel, egyszer a mi időnk is eljön :)
Tessa
Nekem sose volt semmilyen "nagy buli" az életemben de elképzeltem hogy a lányom 18. szülinapja giga nagy buli lesz.
Sose voltam nagy keresetű de a buli előtti évben bejött egy jól fizető munka és abból egy esküvő méretű szülinapi bulit csináltam Neki limuzinnal ,nyakkendős ,pincérekkel,sztár műsorral stb
Még ma is ha visszagondolok hihetetlennek tűnik mert azóta se kerestem annyit.
Szóval ha a szíved mélyéből szeretnéd hogy szép esküvőd legyen ,akkor szerintem MEG LESZ!!!!!
Elkezdeni elkezdtük az eljegyzés után, csak a lakáshitel mellett úgy érzem vénkisasszony leszek mire összegyűlik!:(
De azért köszi a biztató szavakat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!