Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Volt) Menyasszonyok! Ti betartjátok (vagy betartottátok) a "Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott, valami kék" szabályt? :-)
Ezt nem tudtam, hogy nem magyar szokás de szerintem jópofa :)
Nem én tartottam be, a barátnőim tartatták be velem!:)
Nekem eszembe szem jutott, csak a lánybúcsúra az egyik ajándék a kék harisnyakötő volt!
Mi úgy értelmeztük,hogy a kölcsön a ruha, mert ugye béreltem, a régi a bugyim, az új meg akár a karkötőm, cipőm, fátylam!:
Szerintem jópofa szokás, bárhonnan is ered.
Meg annyira nem is kell megerőltetnie magát az embernek, hogy összehozza.
Nem tudom mikor szoktunk rá arra, hogy ami amerikai az sz*r. Változnak a szokások. Ezek a habos babos menyasszonyi ruhák se túl magyar eredetűek mégis minden második nő abban áll az oltár elé.
Nekem is a barátnőim akarták, de nem elleneztem, nincs ebben semmi rossz. Nem vagyok én sem babonás, és a valami kéken kívül amúgy is meglett volna minden. :)
Pontosan tudjuk, hogy nem ezen áll az esküvő, de nem is ezen bukik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!