Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyok, feleségek! Ti hogy oldottátok meg az alábbi dolgokat?
Sziasztok! Augusztusban lesz az esküvőm,és nagyon nem vagyok jó ebben a témában.Arra lennék kíváncsi,hogy a hajatokat,sminketeket ki csinálta meg? Elmenttetek fodrászhoz és sminkeshez?
Előre is köszi!
Igen, mert nincs kézügyességem, ezért egyedül nem próbálkoztam vele.
Sminket pár órával korábban feltették, majd hajlakkal vagy sminkfixálóval képen fújtak. ŰA bőrnek nem a legjobb, de egyszer nem lesz baja tőle és a helyén marad a smink is (pl ha izzadsz).
A hajamat nem csináltattam meg, mert göndör, így túl sok variáció amúgy se lett volna. Megmostam, beszárítottam, feltűztem, ennyi.
hozzám kijött az esküvő helyszínére a fodrász és a sminkes is. jobb volt így, mint aznap szaladgálni, én nem is tudtam volna vezetni, úgy izgultam.
29/N
Én nem akartam semmi extra hajat, anyukám becsavarta a hajam, így szép loknis lett, kiengedve volt.
Van egy sminkes ismerősöm, ő jött házhoz.
Eredetileg magamnak akartam a sminket, de végül nem bántam meg, mert mivel ismerős, nagyon olcsó volt és én sosem tudtam volna ilyen profin megcsinálni ami a fotók miatt jól jött, mert szépen mutat rajta a smink.
Én még nem vagyok túl ezen...:)
De fodrászom az lesz,én pedig sminkes vagyok:)
De szerintem aki teheti az csak kozmetikushoz menjen előtte hetekig hogy teljesen sima legyen a bőre,és szép legyen rajta a smink!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!