Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » (Volt) Menyasszonyok! Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Volt) Menyasszonyok! Ti betartjátok (vagy betartottátok) a "Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott, valami kék" szabályt? :-)

Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 10:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
A valami kéken kívül valóban meglesz minden. Én nem foglalkozok az eredettel, az a lényeg, hogy tetszik-e a dolog vagy sem. Ha úgy alakul, hát betartom, de ilyeneken görcsölni nem görcsölök.
2011. máj. 6. 10:50
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Én betartottam. És eszem hamburgert, nézek amcsi filmeket is, és visleek olyan ruhát ami Amerikában lett divat és utána jött be hazánkba. Ja és a nevem sem magyar eredetű. :)

Csak azért nem ítélek el valamit hogy "hülyeség" mert nem nagyar, ugyanis foggggalmuk nincs az emebreknek hogy mennyi mindent tesznek akár a hltköznapokban is, vagy vesznek ami szintén nem magyar. Akkor tán azok is mind hülyeségek? Ugyan..

Szerintem jópofa szokás, és nem kell mindent egyből támadni ami valahonnan máshonnan származik. Minden dolog jó lehet ami hoz egy kis színt :)

2011. máj. 6. 10:59
 13/14 anonim ***** válasza:
56%
Igen,és mindet a lánybúcsúmon kaptam.
2011. máj. 6. 11:07
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Mindenkit felpontoztam :)
2011. máj. 6. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!