Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vastag a vádlim és...

Nagyon vastag a vádlim és most ment tönkre a csizmám. Astag vádlijú sorstársak, ti milyen csizmát hordotok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 22:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Hát nekem a lovaglástól meg a futástól vastag (izom) a vádlim szóval én nem is nagyon bánom hogy látszik. Szóval sima sportcipőt.. :)

13/l

De ha nem tartod magadon előnyösnek akkor szerintem egy enyhén magassarkú csizma tök jó lehet. :)

2012. jan. 22. 22:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Vegyél gumicsizmát!
2012. jan. 22. 22:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Én (ugyan már abbahagytam) a kézilabda miatt szereztem vastag vádlikat, amiknek nem kimondottan örülök, mivelhogy olyan vastagok, akár a combjaim. Azért tartom fontosnak megjegyezni, hogy iszonyatosan vastag, és nem is győzöm hangsúlyozni, mert sajna nem megy rá minden csizma, amit csak szeretnék :(. A nagyon alacsony szárú bokacsizmák meg nem állnak jól, úgyhogy valami konkrét, vastag lábra bevált csizma kéne.
2012. jan. 22. 22:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem jó, gumicsizma se megy rá :(.
2012. jan. 22. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
olyat vegyél, aminek nincs köze a vádlidhoz-egyszerű. pl bokacsizma.
2012. jan. 22. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:

a bokacsizma nem áll neki jól, utolsó, olvasd már el, mit irt, meg gondolkozz. nagyon sok csizmát kell felpróbálnod, és szerintem ami a térdedet is takarja v addig ér, az még jobb.

meg pl ezek az undoritó szörös puha csizmák, amiket mindig nagyon csúnyán kitaposnak a lányok. az tuti rádmegy. am hányas lábad van? mert ha pl 36os, akk nehezebb a helyzet.

2012. jan. 22. 23:18
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
az butaság, hogy nem áll neki jól, csak a fejébe vette, hogy majd a hosszú szárú csizma megnyújtja a lábait és hosszúcombú tündérnek fog kinézni.
2012. jan. 22. 23:20
 8/13 anonim ***** válasza:
és légyszives ne hordj le, mert beverem a fejed. höhöhöhö
2012. jan. 22. 23:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia, egy cipőben járunk... én sztrecs-szárú, de bőr fejű csizmákat szoktam venni, sok helyen kapható. Keress rá a googleban, hogy "csizma vastag vádli"
2012. jan. 22. 23:45
 10/13 A kérdező kommentje:

Nos, lehet, hogy azt hiszem magamról, hosszú combú tündérnek fogok kinézni (egyelőre ez még nem történt meg), de bokacsizmával leginkább egy kis manóra hasonlítok kis harisnyában meg olyan kis gyűrött csizmácskában.

Köszi a válaszokat megint!

2012. jan. 23. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!