Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon vastag a vádlim és...

Nagyon vastag a vádlim és most ment tönkre a csizmám. Astag vádlijú sorstársak, ti milyen csizmát hordotok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 22. 22:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
egyébként nekem nincs vastag vádlim, csak így megjegyzem, hogy a fenyő nevezetű cipőboltban már rengetegszer elődordult, hogy csizmát akartam venni, és nem tudtam megvenni, mert az a vastagabb vádliú lányoknak lett kitalálva. (oneill volt azt hiszem.) és hidd el, hogy a bokacsizma tuti nem olyan vészes, mint ahogy azt te gondolod. :)
2012. jan. 23. 13:27
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem van egy csizmám, ami hátul végig fűzős, akkorára lehet állítani, amekkorára csak szeretnéd. Esetleg ilyeneket keress vagy ami gumis.

A decemberben vett csizmám is olyan, hogy felül van egy anyag, ami enged.

2012. jan. 23. 15:26
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon vastag a vádlim és több hétbe és rengeteg próbálásba került,mire találtam egy jó kis téli csizmát. Rieker márkájú és egy Reno üzletben vettem. Nekem úgy tűnt,hogy olcsóbb fajtából nem nagyon van nekünk tervezett. Egyébként ha van sarka a csizmának,akkor az megnyújtja a lábat,én szeretem a bokacsizmákat és a félcipőket is,meg van gumicsizmám,aminek szintén van egy kis sarka,így nem durung,belefér a lábam,nem ázik be,szóval nagyon hálás és kényelmes viselet.

[link]

ilyen fazon,csak más minta,van olyan is,ami bélelt.

2012. jan. 23. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!