Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Filmezés közben hogyan szoktatok kezdeményezni?
pl. átöleled, adsz egy puszit neki....
de nem írtad le hogy a csajod vagy pasid vagy csak egy ismerös. valami részleteket írjál.
Nekem a pasim ezt úgy csinálja, hogy elkezd simogatni (bár fent már leírták, hogy mi a helyes sorrend ebben)
Legtöbbször működik, amikor visszautasítom, kb 10-ből egyszer, akkor vagy nagyon jó a film (najó, annyira nem lehet jó :D) vagy tényleg nincs kedvem, vagy nem alkalmas.
Szóval nagyon egyszerű az ügy, kezdd ez simogatni a mellét, hasát, csókolgatni a hasát, bújj közelebb. Hidd el, veszi majd a lapot!
De nem írtad le mégis milyen kapcsolatban vagytok. Mert ha már jártok akkor azt csinál amit akar a pasi nem kell ezen gondolkodni.
Járunk:
-átölelem
-megpuszilom
-megsimogatom
-megfogom a kezét
-megtapizom
Ha nem utasít el a barátnőm akkor etye-petye!
Nem járunk, de szeretnék:
-közelebb ülök hozzá
-átkarolom
Ezeket meg engedi akkor lehet próbálkozni.....
-homlokra puszi
-szájra puszi
-csók
És el mondanám közben neki, hogy mit érzek mit szeretnék tőle, de nyilván tudom akkor már, hogy ő is járna velem, ha ezeket mind meg engedte! 24F
Jujj, előző előtti vagyok, már volt velem még egy régebbi kapcsolatomban, hogy még nem jártunk, de a srác úgy kezdeményezett, hogy átbújt az én takarómba, aztán átölelt, innentől egyértelmű volt már.
Szóval ilyenkor már az is jel, ha egyre közelebb érsz a lányhoz, ha a vállát, nyakát is átkarolod, nekem már egyértelmű lenne.
én mondjuk egész egyszerűen megállítom a filmet, aztán puszik, csókok, popsitapizás...
És innentől egyértelmű :)
Mondjuk barátom nem csípi ha megszakítjuk a filmet, de ilyenkor valamiért sosem ellenkezik XD
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!