Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Filmezés közben hogyan szoktat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Filmezés közben hogyan szoktatok kezdeményezni?

Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 14:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi nem szoktuk az ilyesmit lefilmezni
2012. jún. 6. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:

pl. átöleled, adsz egy puszit neki....

de nem írtad le hogy a csajod vagy pasid vagy csak egy ismerös. valami részleteket írjál.

2012. jún. 6. 14:36
 3/11 A kérdező kommentje:
Az érdekelne,hogy egy pasi hogy kezdeményezzen.
2012. jún. 6. 14:37
 4/11 anonim ***** válasza:
Bújj hozzá, kezd el simogatni ... :)
2012. jún. 6. 14:38
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Átöleled, megfogod a mellét, vagy csak melltartón át simized. Közben akár nézheted is tovább a filmet, ha érdekel...
2012. jún. 6. 14:41
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tereld el gátlástalan módon a figyelmét a filmről.. :D Pl. gyengéden az arcát húzd a sajátodhoz, csókold meg szenvedélyesen, és esetleg kezdd el simogatni. Ne rögtön lent! Hanem szép lassan menj le, de ne egyenes úton le, hanem térj vissza néha, az oldalához, nyakához. Csókolgasd. Ha nem vevő rá, nincs sok esélyed.. :D
2012. jún. 6. 14:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem a pasim ezt úgy csinálja, hogy elkezd simogatni (bár fent már leírták, hogy mi a helyes sorrend ebben)

Legtöbbször működik, amikor visszautasítom, kb 10-ből egyszer, akkor vagy nagyon jó a film (najó, annyira nem lehet jó :D) vagy tényleg nincs kedvem, vagy nem alkalmas.

Szóval nagyon egyszerű az ügy, kezdd ez simogatni a mellét, hasát, csókolgatni a hasát, bújj közelebb. Hidd el, veszi majd a lapot!

2012. jún. 6. 14:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

De nem írtad le mégis milyen kapcsolatban vagytok. Mert ha már jártok akkor azt csinál amit akar a pasi nem kell ezen gondolkodni.

Járunk:

-átölelem

-megpuszilom

-megsimogatom

-megfogom a kezét

-megtapizom

Ha nem utasít el a barátnőm akkor etye-petye!

Nem járunk, de szeretnék:

-közelebb ülök hozzá

-átkarolom

Ezeket meg engedi akkor lehet próbálkozni.....

-homlokra puszi

-szájra puszi

-csók

És el mondanám közben neki, hogy mit érzek mit szeretnék tőle, de nyilván tudom akkor már, hogy ő is járna velem, ha ezeket mind meg engedte! 24F

2012. jún. 6. 14:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Jujj, előző előtti vagyok, már volt velem még egy régebbi kapcsolatomban, hogy még nem jártunk, de a srác úgy kezdeményezett, hogy átbújt az én takarómba, aztán átölelt, innentől egyértelmű volt már.

Szóval ilyenkor már az is jel, ha egyre közelebb érsz a lányhoz, ha a vállát, nyakát is átkarolod, nekem már egyértelmű lenne.

2012. jún. 6. 15:03
 10/11 anonim ***** válasza:

én mondjuk egész egyszerűen megállítom a filmet, aztán puszik, csókok, popsitapizás...

És innentől egyértelmű :)

Mondjuk barátom nem csípi ha megszakítjuk a filmet, de ilyenkor valamiért sosem ellenkezik XD

22/L

2012. jún. 8. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!