Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Sokszor előfordul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Sokszor előfordul nálatok, hogy nem mertek kezdeményezni? Mi az oka?

Figyelt kérdés
a lány milyen jelzésekkel tud titeket bátorítani?
2015. júl. 3. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Én általában az elutasítástól félek.16/F
2015. júl. 3. 10:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem is magától az elutasítástól félek, bár attól is kicsit, de inkább a formájára (bunkó mód, leégetés mindenki előtt stb.)
2015. júl. 3. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
én nem az elutasítástól félek, hanem a helyzettől, ami utána jön, hogyha rendszeresen látom az illetőt akkor úgy már kínos lenne, hogy ő tudja, hogy nekem tetszik én meg tudom, hogy neki én nem.
2015. júl. 3. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez mindig "előfordul" ezert soha nem kezdemenyeztem.

Attól felek hogy nem tudok mit mondani és csak ott lennenk egymassal szemben csendben, ha meg mondok valamit az unalmas. Ez az oka.

Engem semmivel nem lehet.

16/f

2015. júl. 3. 10:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább attól, hogy hülyét csinálok magamból.. Nem is annyira zavar, ha elutasít, mert persze megértem stb, de utána úgy érem, hogy "mehetett volna jobban is", meg "csak elbénáztam" stbstb, nem beszélve arról, hogy vannak lányok akik kb bohócot csinálnak abból, aki kezdeményez náluk, megmutogatják az üzeneteket a barátnőiknek meg kibeszélnek stbstb és ez szerintem rohadt megalázó..

20/F

2015. júl. 3. 10:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy a kezdeményezésnek kölcsönösnek kell lennie.

Ha állandóan nekem kell teperni, az r*hadtul méltatlan, nem fogok megalázkodni.

Inkább vagyok egyedül, minthogy állandóan a megfelelésen agyaljak.

2015. júl. 3. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiány.

17f

2015. júl. 3. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!