Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy baj ha lányként nem tudok (beszélgetést kezdeményezni?
Itt nem a netes ismerkedésre gondolok mert az nem vonz hanem a való életre. Ha valaki csaj pasi beszélgetni akar akkor nincs gond. De nekem képtelenség olyan személlyel elkezdeni beszélgetni akivel még nem beszéltem. A pasik sose jönnek ide hozzám. Régebben sokat megalaztak a fiuk emiatt nem is tudom kihez érdemes hozzászólni. Így pasira most nincs szükség mert nem ismerek olyat aki kéne gyakorlatilag. Van egy pasiismerosom akivel nagyon jol ellehet lenni. Szinte igy rájövök h alig beszeltem még valóságban heteroszexuális fiatal fiúval. De akikkel egy térben vagyok régen most azok lehetnek. Meg ha beszélgetni is akarnak akkor szórakozásból.
Szerintetek igy milyen eselyeim vannak h nem tudok beszélgetést kezdeményezni?
Tulajdonsagok: Vékony alkat, átlagosan szép arc, könnyen lesz vidám, tud komoly is lenni meg komolytalan is, jó szexuális fantázia, szeret körmöt festeni, beszélgetni, szereti az állatokat, szeret sétálni, zenét hallgatni, piálni, mulatóst.
Barátnőim vannak, de akikkel a faluba joba vagyk azokkal ritkán beszélek.
Előző
Évekig mindennap ezt vágták a fejemhez h csunya vagyok de Rájöttem idővel h nem igaz szóval ne mondj ilyen hülyeségeket. Pont emiatt tartok részben a fiúktól
16 vagyok
Az elobb leírtakat az elsőnek üzentem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!