Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )
Figyelt kérdés
A kérdőjel fölösleges is a mondat mögé. Lényeg hogy tudom hogy ha jóképű lennék és odamennék egy x nőhöz simán minden jó lenne, de ha így mennék oda hozzá annak nem lenne semmi értelme. Ba'dmeg itt előre meg van szabva hogy kinek lehet esélye a nőknél meg kinek nem. Ez a szerelem játék egy k'rva nagy család, és olyat én nem játszom! Miért nem lehet mindenki szép? Így az egésznek NINCS SEMMI ÉRTELME2016. márc. 28. 16:37
55/105 anonim válasza:
Már azt hittem, hogy te voltál 70%-os. :D
56/105 anonim válasza:
"Nekem mindig bűntudatom van hogy nem kellenek a csúnya lányok senkinek (nekem se)."
Kedves Kérdező!
Ebben a mondatodban minden elmondasz. Ha neked csúnya fiú létedre nem kell csúnya lány, akkor mit vársz a lányoktól? Nem jóképű fiúk is lehetnek szerelmesek nem szép lányokba. Keresd a belső értékeket! Lehet, hogy egy csúnya lány szeretőbb, jobb társ, és jobb anya lesz, mint a phus up-olt mellű tiniribizlik, amilyenről álmodozol. Nincs megszabva semmi, csak nagyon válogatsz.
57/105 anonim válasza:
Ebben nagyon sok bölcsesség volt. :D
Kaptál is egy zöld pacsit. :)
58/105 anonim válasza:
Neeem,nem én voltam nyugi :D
Ezzel nagyon egyetértek.
59/105 anonim válasza:
Egyébként kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Neked és persze mindenki másnak is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!