Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )
,,Külső megfog,belső megtart."
,,Nincs csúnya ember,csak lusta"
Ez így van. A szerelem nem a kinézeten múlik,annak csak egy nagyon pici szerepe van. És ha elfogadod önmagad és magabiztos leszel,akkor biztos találdz magadnak valakit,aki viszontszeret.:)
15/L
"Reál szakon vagyok az ország egyik legjobb Gimnáziumában jó tanuló,"
Oké. Mr. Profizmus. Akkor okos vagy. Ez már előny a lányoknál. Akkor mit sír a szájacskád? Talán elutasítottal, mert nem vagy magabiztos? Én sem vagyok szép, nem vagyok izmos és vannak testi hibáim is amiket nem fogok sorolni ÉS mégis szép barátnőim voltak és van is és nem a külső miatt, úgyhogy ezt beszoptad öreg.
Ha olyan nagyra vagy a gimnáziumoddal oldd meg a következő konvergenciát (Könnyű! Hisz elit suliba jársz):
42x ≡ 8 mod 70
Nagyra vagy az egoddal, de mégsem megy. Te tipikusan olyan férfi vagy akinek a lyuk kell csak nem kapod meg. Próbálj változtatni az életeden legyen önbizalmad és sikeres leszel az életben.
Azért ez már a szánalom felső határa… kérdező , lehet h a külsőd nem 100% os de nálad belül is komoly gondok vannak… itt rinYálsz mint egy kisgyerek , akitől elvették a nyalókát , SZÁNALOM , … el kell fogadd h mindenki a neki tetszővel akar összejönni , nem feltétlen " széppel", v modellel , de meg kell legyen a szimpátia. És ez nem feltétlen annyit jelent h sármos az arca , de a testét mindenki maga formálja ( nekem is jobban tetszenek az izmos sracok , nem azert mert a kockahasra bukom hanem mert szeretem ha valaki fejleszti magát / nem hanyagolja el .de ez ugyan ugy igaz belül is)
Le lehet pontozni de ha hiszitek ha nem nekem többet ér a belső… nem egy "ronda" ismerősöm van , de ez nem is lenne baj… de az a rinya, az az önsajnáltatás , semmi önállóság … és ez a nagyobb baj , mert az ilyen emberek elviselhetetlenek számomra , bármilyen helyes is legyen …
Kell a kisugárzás és a magabiztosság . Ha ez a 2 van már félig nyertél.
Az emberi külső nem csak az arcból áll és ez az egyetlen ami nem formálhato . Ott a test , az ápoltság , a haj , a stílus … ezek a belsőt tükrözik . Szóval ne sírjatok h rondák vagytok mert tudnátok változtatni........
"ebben a felszínes világban sajnos igen valaki jól írta régebben mindenkinek volt barátnője ma meg luxus cikk lett ! ma már a ronda kövér lányoknak is a helyes izmos pasi kell!!"
Nah elmentek ti a jó édes … a lányokkal van a baj mert nem járnak "rondákkal" ?! De csesz.d meg ha te rondának és kövérnek tartod , persze h messziről elkerül … a ilyen lányok, főleg azokat keresik akik elfogadják őket olyannak amilyenek .de ti is leragadtok a külsőnel , " ronda kövér lány hát kell a francnak" , igy ne is csodalkozzatok h nincs senkitek mert a " csak jo csaj kell , de a csajok egosak mert csak jo pasi kell nekik " mentalitással, ez még sokáig igy is marad .
Nem itt kell sírni , hanem önbizalmat szerezni es próbálkozni SZEMÉLYESEN...
Most miért szidtok?
Mert ki merem mondani az igazat?
Igazán sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!