Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg van szabva hogy kinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )

Figyelt kérdés
A kérdőjel fölösleges is a mondat mögé. Lényeg hogy tudom hogy ha jóképű lennék és odamennék egy x nőhöz simán minden jó lenne, de ha így mennék oda hozzá annak nem lenne semmi értelme. Ba'dmeg itt előre meg van szabva hogy kinek lehet esélye a nőknél meg kinek nem. Ez a szerelem játék egy k'rva nagy család, és olyat én nem játszom! Miért nem lehet mindenki szép? Így az egésznek NINCS SEMMI ÉRTELME

2016. márc. 28. 16:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 A kérdező kommentje:
Ja és 16-os TE MAGAD MONDTAD hogy neked is számít a külső. Ha lenne szerelem nem számítana, de NINCS. N-I-N-C-S
2016. márc. 28. 17:17
 22/105 anonim ***** válasza:

És az részben a legrosszabb, hogy már születés előtt eldől az ember sorsa, hogy milyen élete lesz.

Jó mondjuk, ha valaki orvos, mérnök vagy informatikus akkor nem számít a külső, inkább a tudás számít előnynek meg hogy milyen tehetséges az illető.

2016. márc. 28. 17:18
 23/105 anonim ***** válasza:
53%
Meg kéne értenie mindenkinek végre, hogy nincs "szerelem" ezek csak hormonok és ösztönök semmi több.
2016. márc. 28. 17:19
 24/105 A kérdező kommentje:
Akkor is, valaki okosnak születik, valaki meg nem annyira :(
2016. márc. 28. 17:19
 25/105 anonim ***** válasza:
Na, igen ez is már az elejétől eldől.
2016. márc. 28. 17:20
 26/105 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy szerintem ez baromság,hogy nincs szerelem.Attól,hogy nektek szar az életetek,igen is létezik igaz szerelem...csak egyre ritkább...de van...és okolhattok bármi és bárkit azért,mert nektek még nem sikerült rátalálnotok,de azzal,hogy itt sajnáltatjátok magatokat nem lesz jobb.Egy normális lány nem a külső miatt szereti azt,akit szeret,hanem mert van valami a fiúban,ami megfogta.Valami megmagyarázhatatlan.A küldő az már csak plusz.Én nem az alapján szeretek bele valakibe,hogy hogy néz ki.Hanem az alapján,hogy van -e benne valami,ami megfog.Amúgy meg a szerelmet mint fogalmat rengetegen félreértelmezik...ti is...
2016. márc. 28. 17:29
 27/105 anonim ***** válasza:

Nincs igazad, hormonok és ösztönök játéka az egész dolog, majd te is rájössz.

Mit, gondolsz, miért van annyi szakítás és válás?

2016. márc. 28. 17:31
 28/105 A kérdező kommentje:
Reál szakon vagyok az ország egyik legjobb Gimnáziumában jó tanuló, nem hiszem hogy nekem lenne bajom a dolgok értelmezésével. Ha rendesen tanulnád a biológiát talán te is felfognád az igazságot. Azt hogy szerelem csak az emberi h'lyeség találta ki, csakis a hormonjaid szabályozzák ezt az egészet, ez tiszta biológia. Ezt csak TUDÁSSAL lehet felfogni!
2016. márc. 28. 17:33
 29/105 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi, majd ha idősebbek lesztek, minden világos lesz.
2016. márc. 28. 17:34
 30/105 anonim ***** válasza:
0%
Én mindig azt szoktam mondani, hogy az csak biológiai robot amit csak az ösztönei és a hormonjai vezérelnek.
2016. márc. 28. 17:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!