Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Meg van szabva hogy kinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg van szabva hogy kinek lehet barátnője (? )

Figyelt kérdés
A kérdőjel fölösleges is a mondat mögé. Lényeg hogy tudom hogy ha jóképű lennék és odamennék egy x nőhöz simán minden jó lenne, de ha így mennék oda hozzá annak nem lenne semmi értelme. Ba'dmeg itt előre meg van szabva hogy kinek lehet esélye a nőknél meg kinek nem. Ez a szerelem játék egy k'rva nagy család, és olyat én nem játszom! Miért nem lehet mindenki szép? Így az egésznek NINCS SEMMI ÉRTELME

2016. márc. 28. 16:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/105 A kérdező kommentje:
csalás*
2016. márc. 28. 16:38
 2/105 anonim ***** válasza:
100%
Ha jóképű vagy akkor még oda is mennek hozzád a lányok.
2016. márc. 28. 16:40
 3/105 anonim ***** válasza:
52%

Sajnos ilyen lett az egész világ, ha jóképűnek születsz és legalább 185 cm és még sportos is vagy, akkor szinte minden az öledbe hullik.

És én is mindig megszoktam magamtól kérdezni, hogy miért születnek csúnya emberek.

2016. márc. 28. 16:41
 4/105 A kérdező kommentje:
Jaja, csomóan meg álomvilágban élnek, hogy jajj ez nem így van, és még ők néznek hül'ének, ébredjenek már fel!
2016. márc. 28. 16:42
 5/105 anonim ***** válasza:

Pedig igen is a jó külső egy hatalmas pozitív előny, szívesebben segítenek neked bármiben.

Mondjuk nekem az a szerencsém, hogy mindig is egy magamnak való és zárkózott ember voltam.

2016. márc. 28. 16:44
 6/105 anonim ***** válasza:
74%
Ezt én is kérdezhetném....Ha szép lennék,és tökéletes alakom lenne,akkor odajönne hozzám egy csomó fiú és minden simán jó lenne.De így senki nem jön oda hozzám.Ba'meg itt előre meg van szabva,hogy kinek lehet esélye a férfiaknál és kinek nem.Ha nem nézek ki tökéletesen,nincs rajtam 5 tonna smink,nincs modell alakom,nagy mellem,szarnak se kellek....szóval ez fordítva is igaz.
2016. márc. 28. 16:46
 7/105 anonim ***** válasza:
35%

Vagy talán még akkor lehet a csúnya férfiaknak barátnője, hogy ha gazdag és van egy prémium kategóriás autója.

Sajnos ez a szomorú igazság.

2016. márc. 28. 16:47
 8/105 anonim ***** válasza:
95%
Tisztában vagyok vele, hogy a nőknek sem könnyebb a dolga.
2016. márc. 28. 16:49
 9/105 A kérdező kommentje:
Így van, ezért hülyeség a "szerelem". Nekem mindig bűntudatom van hogy nem kellenek a csúnya lányok senkinek (nekem se). Pedig ha jó lenne nekik az lenne jó mindenkinek, de sajnos csúnya emberhez nem lehet vonzódni (így pl. hozzám se), és emiatt magam is szarul érzem, meg a csúnya lányok fele is bűntudatom van. De akkor inkább már nem is akarok barátnőt, ilyen fa'zság ez az egész, inkább kimaradok belőle.
2016. márc. 28. 16:50
 10/105 anonim ***** válasza:

És az a poén, hogy én mindig csak barátkozni akarok a lányokkal, de amikor küldök egy képet akkor rögtön eltűnnek, pedig előtte egész jól elbeszélgetünk.

Szóval ehhez is már jó külső kell úgy tűnik. :)

2016. márc. 28. 16:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!